Διαφήμιση
Διαφήμιση


Η ΔΕΗ ψάχνει φως!

Αγώνας μέχρι να φανεί.... φως! Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν το επιστέγασμα των δηλώσεων που έκανε στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας Γιώργος Δήμου.

Δεν έκρυψε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά στους εργαζομένους υπάρχει η διάθεση για να κρατήσουν την ΔΕΗ στα χέρια του Κράτους, όσο αφορά την πλειοψηφία.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του έχουν ως έξης:

«Και εγώ είμαι κατά αυτών των συνδικαλιστών, εφόσον αποδειχθεί ότι «έφαγαν» χρήματα, όπως κάθε πολίτης. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορούμε να υπονομεύουμε και να μιλάμε για 3-4 μήνες εναντίον των συνδικαλιστών. Άλλωστε, όπως αντιληφθήκατε και εσείς, αυτό ήταν προσχεδιασμένο ενόψει της επερχόμενης πώλησης του 17% της ΔΕΗ.

Ξέρετε, τα λόγια των πολιτικών δεν έχουν καθόλου βαρύνουσα σημασία, άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι καθαρό ότι η απεργία έχει σχέση με το ξεπούλημα της επιχείρησης. Να δούμε πόσο θα πληρώσει το ρεύμα ο ελληνικός λαός μετά από δύο χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα μπλακ άουτ. Μιλάμε για διακοπές ολιγόωρες, όπως εδώ και στα Τρίκαλα η διακοπή είναι 1-1,5 ώρα ανά γραμμή, ανάλογα με τις εντολές που παίρνουμε από την περιφέρεια.

Σήμερα στην περιοχή της Καλαμπάκας στις 11 π.μ. θα κόψουμε το ρεύμα σε ένα κομμάτι στους πρώην δήμους Κλεινού, Καστανιάς και Ασπροποτάμου για 1,5 ώρα περίπου.

Νομίζω ότι δεν θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον πολύ κόσμο, κάποιοι θα έχουν προβλήματα είναι δεδομένο. Αλλά όταν η διακοπή γίνεται 1 – 1,5 ώρα και είναι συγκεκριμένη, δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, δεν πρόκειται να σταματήσει η απεργία.

Το βασικότερο αίτημα είναι να παραμείνει το 50% της ΔΕΗ στο δημόσιο. Άλλα θεσμικά αιτήματα δεν μπαίνουν στις απαιτήσεις αυτής της απεργίας. Γιατί εμείς ότι είχαμε να χάσουμε, το χάσαμε. Χάνουμε συνεχώς. Χθες ο δικός μας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μόσιαλος, λιτά και κατηγορηματικά είπε ότι δεν έχουμε να δώσουμε τίποτα στα ταμεία της ΔΕΗ, στο ασφαλιστικό εννοώ».

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 

ΕΛΛΑΔΑ

News image

Αιτήσεις για τις Αστυνομικές Σχολές

Έως τις 15 Ιουνίου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα όσοι υποψήφιοι επιθυμούν ...

της Νικολέτας Μούκα | Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΚΟΣΜΟΣ

News image

Στους Αγίους Τόπους τρικαλινοί

Με τις καλύτερες αναμνήσεις έλαβε τέλος το Σάββατο 10 Ιουνίου η Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους ...

του Χριστόφορου Παπαθανασίου | Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

News image

Απαντήσεις από αρμόδιους και τις τράπεζες

Απαντήσεις δόθηκαν στο ζωτικής σημασίας ζήτημα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού διευθέτησης των κόκκινων δανείων στην προχθεσινή ...

του Ματθαίου Μπίνα | Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

News image

Ένα μοναδικό υπερθέαμα από τον Χορευτικό

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που …μύριζε Ελλάδα παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.   Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε ...

της Νικολέτας Μούκα | Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Περισσότερα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos