Διαφήμιση
Διαφήμιση


Η πορεία του προϋπολογισμού για το α’ τρίμηνο

altΗ πορεία του προϋπολογισμού του Δήμου Τρικκαίων για το α’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων αυτή την Τρίτη 30 Μαΐου στις 8 το βράδυ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική εισήγηση «από το ποσό των προϋπολογισθέντων Τακτικών Εσόδων για το έτος 2017, ύψους ποσού 27.412.275,07€ βεβαιώθηκαν έσοδα ύψους 7.909.279,58€ ήτοι το 28,85% αυτών, ενώ από το ποσό των βεβαιωμένων εσόδων εισπράχθηκε ποσό ύψους 7.329.307,48€ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 92,67% και από το ποσό των προϋπολογισθέντων Εκτάκτων Εσόδων για το έτος 2017, ποσού ύψους 10.173.761,74€, βεβαιώθηκαν έσοδα ύψους 301.758,02€ ήτοι το 2,97% αυτών, ενώ από το ποσό των βεβαιωμένων εσόδων εισπράχθηκε ποσό ύψους 285.027,79€ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 94,46%. Επίσης, από το ποσό των προϋπολογισθέντων Εσόδων παρελθόντων οικονομικών ετών για το έτος 2017, ποσού ύψους 1.307.700,00€ βεβαιώθηκαν έσοδα 1.294.518,52€, ήτοι το 98,99% αυτών, ενώ από το ποσό των βεβαιωμένων εσόδων εισπράχθηκε ποσό ύψους 1.176.586,34€ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 90,89%, ενώ από το ποσό των προϋπολογισθέντων εισπράξεων από δάνεια και απαιτήσεις από Π.Ο.Ε για το έτος 2017, ποσού ύψους 14.884.904,02€ βεβαιώθηκαν έσοδα 14.822.009,00€ ήτοι το 99,58% αυτών, ενώ από το ποσό των βεβαιωθέντων εσόδων εισπράχθηκε ποσό ύψους 148.844,80€ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,00%».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Η ΕΡΤ3 είδε…Τρίκαλα!

altΕίναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα Τρίκαλα έχουν κάνει άλμα όσο αφορά την επισκεψιμότητα  λόγω ομορφιάς  και κουλτούρας. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν χθες  στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η δημοφιλής πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και Απλά» μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου 2017 από το Φρούριο των Τρικάλων. Η Ελσα Ποιμενίδου και ο Χάρης Αρβανιτίδης  με φόντο το Ρολόι της πόλης, επί τρεις ώρες μετέδιδαν τα γεγονότα και της δράσης των Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων: ποδήλατο, ΑΤΜ πιστοποιητικών, Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, πολιτισμός, ομορφιές της πόλης. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε λογοπαίγνιο με το παλιό σύνθημα του ΕΟΤ… Live your myth in Trikala αναφερόμενος στο συνεχώς αυξανόμενο τουριστικό ενδιαφέρον για την πόλη, με τις ομορφιές και τα Μουσεία, τις πολιτιστικές δράσεις, τις πρωτοτυπίες.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις

altΧρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρικκαίων, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων αναμένεται να ζητήσει η δημοτική Αρχή, ώστε να προχωρήσει σιγά – σιγά στις απαραίτητες εργασίες.

Θέμα που αναμένεται να έρθει προς συζήτηση στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων αυτή την Τρίτη 30 Μαΐου στις 8 το βράδυ. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Δρομολογείται λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων

altΤη σύναψη χρησιδανείου με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για το ιατρείο (μικρών ζώων) που βρίσκεται στο χώρο που στεγάζεται η Κτηνιατρική Υπηρεσία ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της εφαρμογής του προγράμματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς προσανατολίζεται ο Δήμος Τρικκαίων.

Το θέμα θα έρθει προς έγκριση στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων αυτή την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 8 το βράδυ. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Προς επίλυση το ζήτημα της άρδευσης

altΣτην αντικατάσταση αγωγών και στην υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή του Ριζώματος προχωρά η δημοτική Αρχή Τρικκαίων, στοχεύοντας να δοθεί λύση στο μείζον ζήτημα της ύδρευσης.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται σε μια έκταση -περίπου 3.000 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης- με το Δήμο να ευελπιστεί ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την αντικατάσταση αγωγών και υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή με αρχικό προϋπολογισμό  252.000 ευρώ (από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), είναι το τρίτο κατά σειρά στην περιοχή. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Έργα μέσω ΣΔΙΤ

altΤην υλοποίηση μιας σειράς έργων μέσω ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα) μελετά η δημοτική Αρχή του Δήμου Τρικκαίων, σε μια προσπάθεια να πάρουν «σάρκα και οστά» διάφορα σχέδια, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα χρηματοδότησης.

Μεταξύ αυτών, η δημιουργία χώρου στάθμευσης (παρκινγκ), αλλά και η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Ριζώματος, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ζήτημα με τη χρηματοδότης του έργου.

Για το λόγο αυτόν, προχθές το απόγευμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε επαφές στην Αθήνα με τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νικόλαο Μαντζούφα. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Ξεκινούν οι αιτήσεις

altΤο δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις έχουν από σήμερα όσοι Τρικαλινοί γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους, σε παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Τρικκαίων, καθώς χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδους 2017-2018, στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων ανοίγει σήμερα και η διαδικασία στις 12 το μεσημέρι (www.eetaa.gr) και η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις, καθώς και την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι έως τις 9 Ιουνίου (9-6-2017) στις 24.00.  (περισσότερες πληροφορίες στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), καθώς και στο τηλέφωνο της ΚΕΔΧ, 2132047364 -8.00 με 15.00).  Aυτό σημαίνει ότι  μετά και τη διαδικασία των ενστάσεων, τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται στα τέλη Ιουνίου. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 

ΤΟΠΙΚΑ

News image

Μέσα Ιουνίου η διαδικασία για τους Διευθυντές

Η ομαλή διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ώστε να μην προκύψει κανένα πρόβλημα, αλλά και ...

της Ευαγγελίας Κάκια | Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

News image

Αγροτικές εκμεταλλεύσεις εντός δασικών εκτάσεων

Αποσαφηνίζονται οι διαδικασίες  χορήγησης έγκρισης αγροτικών εκμεταλλεύσεων εντός δασικών εκτάσεων. Υπενθυμίζεται πως στον ν. Τρικάλων, με ...

του Ματθαίου Μπίνα | Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

News image

Ευχάριστο τέλος για το Κατηχητικό της Παναγίας Επίσκεψης

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Μαΐου 2017 η λήξη του κατηχητικού σχολείου της Ενορίας Παναγίας ...

του Χριστόφορου Παπαθανασίου | Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

News image

Η πορεία του προϋπολογισμού για το α’ τρ

Η πορεία του προϋπολογισμού του Δήμου Τρικκαίων για το α’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους θα ...

της Ευαγγελίας Κάκια | Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Περισσότερα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos