Διαφήμιση
Διαφήμιση


Οικονομία

Απαντήσεις από αρμόδιους και τις τράπεζες

altΑπαντήσεις δόθηκαν στο ζωτικής σημασίας ζήτημα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού διευθέτησης των κόκκινων δανείων στην προχθεσινή ημερίδα που διοργάνωσαν η ΕΣΕΕ και Κοινωνικοί Εταίροι στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο ειδικός γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους κ. Κουρμούσης και υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι των Τραπεζών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ευκαιρία συμπόρευσης και ενωτικής στάσης

altΕυκαιρία συμπόρευσης και επίδειξης ενωτικής στάσης είναι η τήρηση του καλοκαιρινού ωραρίου απ’ όλους τους εμπόρους των Τρικάλων, σημειώνουν επιχειρηματίες με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, βάσει απόφασης της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) του φορέα, προτείνει στα μέλη του να τηρηθεί και φέτος η 20χρονη παράδοση και οι καταστηματάρχες να μην λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους τα Σάββατα από 16 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Φαίνεται πως έρχεται να οφελήσει…

altΠολλές παρουσίες και μεγάλη συμμετοχή κατέγραψε η ημερίδα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών – Ενημέρωση και Υποστήριξη των Επιχειρήσεων», που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορίου και  Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας  μαζί με τον Σύλλογο Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών του π. δήμου Γόμφων Τρικάλων, προχθές την Κυριακή στο Δημοτικό Κατάστημα στην Λυγαριά.
Ανάλυση και απαντήσεις σε απορίες έδωσαν ο γενικός γραμματέας και ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας και Αντώνης Μέργουλης αντίστοιχα.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Δρόμοι συνεργασίας

alt«Σήμερα πλέον για όλους, ο δρόμος της συνεργασίας είναι μονόδρομος!» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας, στην εισήγησή του, στην χθεσινή ετήσια Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του συνδικαλιστικού φορέα των Τρικαλινών εμπόρων.
Η ΓΣ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του φορέα και είχε στην ημερήσια διάταξη τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό έτους 2016 και τον προϋπολογισμό του έτους 2017.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Απαντήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

altΑπαντήσεις στο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχετικά με τις ρυθμίσεις που αφορούν στα «κόκκινα» δάνεια, αλλά και τις οφειλές τους προς το δημόσιο και στις λύσεις που δίνονται μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού δόθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης που στάθηκε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, λέγοντας ότι ο νόμος θα ενεργοποιηθεί σε δύο περίπου μήνες και θα δώσει τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διαχειριστούν τα δάνεια τους. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Στο επίκεντρο ο θρησκευτικός τουρισμός

altΕπιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού θα πραγματοποιηθούν από αύριο στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Η πρωτοβουλία διοργανώνεται σε συνεργασία την Enterprise Greece και την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και τις επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόδοξες χώρες. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Σε δεινή οικονομικά θέση

alt«Μας κλείνουν τα καταστήματά μας. Είναι μία διαδικασία που διαρκεί χρόνια και επιταχύνθηκε στην περίοδο της κρίσης» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών ν. Τρικάλων Αναστάσιος Γκούμας.
«Θέμα χρόνου είναι πλέον να παύσουμε την λειτουργία των επιχειρήσεών μας όλοι οι βενζινοπώλες» σημειώνει ο κ. Γκούμας, εξηγώντας «πως πιστεύουν όλες οι κυβερνήσεις ότι είναι δυνατό να αντεπεξέλθουμε με τόσο βαριά φορολόγηση; Είναι αδύνατο, όλοι το γνωρίζουμε».
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 
Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 

ΕΛΛΑΔΑ

News image

Αιτήσεις για τις Αστυνομικές Σχολές

Έως τις 15 Ιουνίου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα όσοι υποψήφιοι επιθυμούν ...

της Νικολέτας Μούκα | Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΚΟΣΜΟΣ

News image

Στους Αγίους Τόπους τρικαλινοί

Με τις καλύτερες αναμνήσεις έλαβε τέλος το Σάββατο 10 Ιουνίου η Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους ...

του Χριστόφορου Παπαθανασίου | Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

News image

Απαντήσεις από αρμόδιους και τις τράπεζες

Απαντήσεις δόθηκαν στο ζωτικής σημασίας ζήτημα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού διευθέτησης των κόκκινων δανείων στην προχθεσινή ...

του Ματθαίου Μπίνα | Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

News image

Ένα μοναδικό υπερθέαμα από τον Χορευτικό

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που …μύριζε Ελλάδα παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.   Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε ...

της Νικολέτας Μούκα | Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Περισσότερα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos