Διαφήμιση
Διαφήμιση


Άνοιγμα στην κοινωνία ξεκινά η ΔΗΜΑΡ

Την απόφαση να στηρίξει την κίνηση του προέδρου του κόμματος τους να φύγει από την κυβέρνηση, ξεκινώντας άμεσα εκστρατεία ενημέρωσης προς την κοινωνία, τα μέλη και στελέχη της για τους ουσιαστικούς πολιτικούς και ηθικούς λόγους που οδήγησαν την ανανεωτική αριστερά να κατέβει από το «τρένο» της τρικομματικής κυβέρνησης, έλαβε η τοπική οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Περισσότερα...

Οργισμένη και η τοπική ΔΗΜΑΡ με τη Ν.Δ

alt«Εμείς όπου βλέπουμε, διαπιστώνουμε ότι προωθείται η επιλογή κομματικών στελεχών σε οργανισμούς και υπηρεσίες στις οποίες απαιτούνται τεχνοκράτες, άνθρωποι που να είναι αν μη τι άλλο γνώστες του αντικειμένου, μπλοκάρουμε αυτή την κίνηση. Και αυτό το πράττουμε και στην περίπτωση που έχει να κάνει με την επιλογή νέων διοικητών στα νοσοκομεία, δεν είμαστε υπέρ καμιάς προώθησης κομματικών στελεχών, ούτε των δικών μας».

Περισσότερα...

Απολογισμός και νέα Ν.Ε στη ΔΗΜΑΡ

καιnbsp;Κάνοντας τον απολογισμό δράσης της τελευταίας χρονιάς με σημείο αναφοράς την εκλογή βουλευτή από το Νομό Τρικάλων, δίχως να εκλείψει και η διάθεση αυτοκριτικής, τρικαλινά μέλη και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, προχώρησαν στην ανάδειξη της νέας νομαρχιακής τους επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα κληθούν εντός της εβδομάδας να εκλέξουν και τον γραμματέα της οργάνωσης τους.

Περισσότερα...

Οι έξι της ΔΗΜ.ΑΡ.

Οι Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Κυρίτσης, Βίκυ Μπούγλα, Γιώργος Παπασίμος, Αποστόλης Ρόσσιος και Θόδωρος Σπαθής είναι η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων της Δημοκρατικής αριστεράς που κατατέθηκε, χθες, κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης που διεξήχθη στο «Πανελλήνιο».

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos