Διαφήμιση
Διαφήμιση


Οι έξι της ΔΗΜ.ΑΡ.

Οι Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Κυρίτσης, Βίκυ Μπούγλα, Γιώργος Παπασίμος, Αποστόλης Ρόσσιος και Θόδωρος Σπαθής είναι η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων της Δημοκρατικής αριστεράς που κατατέθηκε, χθες, κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης που διεξήχθη στο «Πανελλήνιο».


Ωστόσο, απομένει να συμπληρωθεί η 7η θέση και η προσθήκη μιας ακόμη γυναίκας ώστε και τοπικά να καλυφθεί η αναγκαία ποσόστωση. Το όνομά της αναμένεται να γίνει γνωστό, μέσα στις επόμενες μέρες.
«Τα κριτήρια που έλαβε υπόψη και αφορούν όλους τους υποψηφίους ήταν η αποδοχή της πολιτικής και προγραμματικής πρότασης της ΔΗΜ.ΑΡ., η φερεγγυότητα και η πολιτική επάρκεια και φυσικά η εξυπηρέτηση του κυρίαρχου πολιτικού στόχου που είναι η ανασυγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και των μελών του κόμματος για πολιτική στήριξη του κόμματος μας και διαθεσιμότητα στελέχωσης του ψηφοδέλτιο, υπήρξε σημαντική», δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων και μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Κώστας Παππάς.
Ο κ. Παππάς τόνισε ότι συγκροτείται ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο με σημαντική κοινωνική απήχηση και αποδοχή, λέγοντας ότι «τα μηνύματα που καθημερινά εισπράττουμε από την επαφή μας με τους πολίτες του Νομού, επιβεβαιώνουν την αυξημένη αποδοχή της πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως αυτή καταγράφεται σε πανελλαδικό επίπεδο» και πρόσθεσε ότι αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι ο στόχος που θέσαμε για εκλογή βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς στα Τρίκαλα είναι απόλυτα εφικτός.
Από την πλευρά του, το μέλος της Κ..Ε. και γραμματέας Θεσσαλίας της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Θανάσης Ζαχαρόπουλος παρουσίασε στη χθεσινή Νομαρχιακή Συνέλευση της πρόταση του κόμματος, σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι «η ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς ήταν μια αναγκαία πολιτική πράξη για να υπάρξει άμεση απάντηση στο διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου της χώρας μας καθώς και για να διατυπωθεί μια ολοκληρωμένη εναλλακτική και αριστερή πολιτική πρόταση, μέσα σε πρωτόγνωρες, τουλάχιστον μεταπολιτευτικά, συνθήκες οικονομικής, κοινωνικής, οικολογικής, πολιτισμικής κρίσης».

 

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos