Διαφήμιση
Διαφήμιση


Απολογισμός και νέα Ν.Ε στη ΔΗΜΑΡ

καιnbsp;Κάνοντας τον απολογισμό δράσης της τελευταίας χρονιάς με σημείο αναφοράς την εκλογή βουλευτή από το Νομό Τρικάλων, δίχως να εκλείψει και η διάθεση αυτοκριτικής, τρικαλινά μέλη και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, προχώρησαν στην ανάδειξη της νέας νομαρχιακής τους επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα κληθούν εντός της εβδομάδας να εκλέξουν και τον γραμματέα της οργάνωσης τους.

Η ευρεία συνέλευση της τοπικής οργάνωσης της ανανεωτικής αριστεράς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στα γραφεία του κόμματος, παρουσία του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων κ. Γ. Κυρίτση, του μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Χρ. Μαυροκεφαλίδη και του Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας κ. Γιαν. Φασούλα.

Εκτενής αναφορά για τη σημερινή πολιτική κατάσταση έγινε από τον κ. Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στη δικαίωση της επιλογής του κόμματος να συμμετέχει στην τρικομματική κυβέρνηση για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία και την έξοδο από την κρίση, καθώς και στα αδιέξοδα των αντιφατικών προτάσεων που διατυπώνονται από την αντιπολίτευση. καιnbsp;

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos