Διαφήμιση
Διαφήμιση


Εντατικές προετοιμασίες

altΕντατικές είναι οι προετοιμασίες των μελών της ΚΝΕ στα Τρίκαλα ενόψει του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου  χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή "Να προχωράς κι εσύ, καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία!" (Ναζίμ Χικμέτ)».

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ΚΝΕ «το Φεστιβάλ αποτελεί εικόνα που δημιουργείται  με το μεράκι, τη συλλογική, εθελοντική, σχεδιασμένη δουλειά  νέων ανθρώπων . "Χορηγοί" του Φεστιβάλ είναι οι νέοι που το κάνουν γνωστό με όλους τους τρόπους όπου ζουν, μορφώνονται και δουλεύουν οι νέοι και οι νέες.

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αποτελεί πλέον «θεσμό» για τη νεολαία, αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται και αναβαθμίζεται γιατί η «καρδιά» του είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ: Η νέα σοσιαλιστική κοινωνία. Παραμένει νέο γιατί απέναντι στο σημερινό γερασμένο εκμεταλλευτικό σύστημα προβάλλει τη μόνη πραγματική διέξοδο προς όφελος της νεολαίας: Την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos