Διαφήμιση
Διαφήμιση


ΛΟΙΠΑ

Αντίδραση για την πρόταση δημοψηφίσματος

altΤην αντίδραση του κομματικού φορέα του Σταύρου Θεοδωράκη «Το Ποτάμι» έφεραν οι δηλώσεις του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη για διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος σε περίπτωση που οι δανειστές επιμείνουν στην σκληρή τους οικονομική στάση.

Έτσι «Το Πατάμι» ν. Τρικάλων θεωρεί ότι οι δηλώσεις του κ. Σιμορέλη, που έγιναν στην «Λέσχη 97,6» την Δευτέρα προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή και σύγχυση στους πολίτες.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Πρόταση για κοινή πολιτική δράση

altΠρόταση για κοινή δράση και πολιτική συνεργασία, προς οργανωμένες δυνάμεις της Αριστεράς και τα κινήματα που κινούνται σε αντικαπιταλιστική, αντιιμπεριλιστική κατεύθυνση, αλλά και κατά της Ε.Ε., απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη βάση της πολιτικής απόφασης της 3ης Συνδιάσκεψης η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατυπώνει την πρότασή της για τον κοινό βηματισμό, την κοινή δράση για την ανατροπή της επίθεσης, τον διάλογο και την πολιτική συνεργασία, της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, αντί Ε.Ε. Αριστεράς και των πολύμορφων δυνάμεων που κινούνται σε λογική ανατροπής και έρχονται σε ρήξη με τις λογικές της διαχείρισης του συστήματος.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Συντονίζονται για τις επόμενες δράσεις

altΤις δράσεις τους ενάντια στα όσα εφαρμόζει η Κυβέρνηση προγραμματίζουν τα Τρικαλινά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το επόμενο χρονικό διάστημα, έχοντας ως στόχο να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζονται για την πανεργατική απεργία που έχει κηρυχθεί για τις 8 Δεκεμβρίου, ενάντια στα νέα μέτρα που ετοιμάζονται να περάσουν μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, που θα περιλαμβάνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και επιπλέον βήματα προς την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, όπως και αλλά αντεργατικά μέτρα.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Το «Όχι» που έγινε «Ναι»

altΓια τα όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι του 2015 και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν συμβεί μετά και την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου από την Κυβέρνηση.

Με αφορμή λοιπόν το βιβλίο «Το “Όχι” που έγινε “Ναι”»  σε επιμέλεια του Χρήστου Λάσκου και του Δημοσθένη Παπαδάτου, ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero» διοργανώνει αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, εκδήλωση με ομιλητές τον πρώην γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τάσο Κορωνάκη και το μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ κ. Αντώνη Νταβανέλο.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Στο δρόμο για το 3ο συνέδριο

altΣτο δρόμο για το 3ο Συνέδριο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» βρίσκονται τα τοπικά στελέχη που προχθές προχώρησαν στην εκλογή των συνέδρων.

Οι κάλπες στήθηκαν στα γραφεία του κόμματος και οι σύνεδροι αναδείχθηκαν οι Ιωάννης Καϊκης, Τριαντάφυλλος Γαρδίκας, Γιώργος Μπίχτας, Γιώργος Κουβάρας λ και Γιώργος Τσιτσικώστας.

Περισσότερα την έντυπη έκδοση

Σχεδιάζουν τον προγραμματισμό δράσης

altΤον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Τρίκαλα, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ενώ τα εργασιακά θα τεθούν ξανά στο επίκεντρο.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί συνέλευση των μελών της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.  

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Συντονίστηκαν για το επόμενο διάστημα

altΤις δράσεις και τα ζητήματα που θα επικεντρωθούν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων τέθηκαν, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου την περασμένη Δευτέρα.

Ύστερα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, τα στελέχη της ΛΑΕ επέστρεψαν δυναμικά, καθώς όπως σημειώνουν ο Σεπτέμβριος προμηνύεται «θερμός», αφού τα εργασιακά θα μπουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τους πλειστηριασμούς των κατοικιών να αποτελούν μια θλιβερή πραγματικότητα.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos