Διαφήμιση
Διαφήμιση


Σε συνεχή έντονη κινητικότητα

altΠαραμένει σε ετοιμότητα ο τοπικός κομματικός μηχανισμός της ΝΔ, για κάθε ενδεχόμενο.

Γενικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφεται  έντονη κινητικότητα, καθώς θεωρούν πως οι ημέρες και τα έργα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα λήξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Συνδιάσκεψη των ΝΟΔΕ για τα αγροτικά

altΠανθεσσαλική συνδιάσκεψη των ΝΟΔΕ ετοιμάζεται από την ΝΔ, στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο χρόνος και ο τόπος της κομματικής εκδήλωσης δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς ακόμη, καθώς εξαρτάται από την εκτίμηση διενέργειας βουλευτικών εκλογών, ωστόσο, η αρχική χρονικά τοποθέτηση της συνδιάσκεψης των τεσσάρων ΝΟΔΕ είναι για το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, στην Λάρισα.

Βέβαια, αυτό έχει γίνει με την αρχική εκτίμηση από την ΝΔ περί εκλογών εντός του ερχόμενου Σεπτεμβρίου ή το αργότερο του Οκτωβρίου, οπότε, εφόσον αυτό το ενδεχόμενο υπολογίζεται ότι απομακρύνεται, η διοργάνωση της κομματικής  εκδήλωσης αποκτάει ελαστικότητα και μπορεί να πραγματοποιηθεί αργότερα, ίσως στον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Επιτυχημένη εκδήλωση

altΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ το Φιλανθρωπικό γκαλά της ΟΝΝΕΔ στο Τζαμί, που σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων με Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ».

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον υπαίθριο χώρο του Τζαμιού, όπου προσφέρθηκαν δωρεάν, όλα με την ευγενική χορηγία εταιρειών και πολιτών, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά και ποτά, τρόφιμα, υπό τους ήχους διάφορων μουσικών επιλογών. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό, που θα ενισχύει την προσπάθεια της «ΦΛΟΓΑΣ» να βοηθήσει τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

«Ετοιμοπόλεμη» για εκλογές

altΣε εκλογική ετοιμότητα τέθηκε ο μηχανισμός της ΝΔ, καθώς εκτιμάται πως θα προκηρυχθούν  εκλογές το επόμενο χρονικό διάστημα,  ίσως και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, βρέθηκε προχθές στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία του κόμματος στην Λάρισα, στην οποία συμμετείχαν  ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτές, στελέχη της Περιφερειακής οργάνωσης, οι τέσσερις πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θεσσαλίας και στελέχη της ΝΔ.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Δεν επιθυμεί «αντάρτικα» η τοπική ΝΟΔΕ

altΈτοιμη ως το τέλος Δεκεμβρίου εμφανίζεται αποφασισμένη να είναι η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της επιλογής των υποψηφίων Δημάρχων που θα στηρίξει στη διεκδίκηση των τεσσάρων δήμων του νομού στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον προσεχή Μάιο. Μάλιστα αυτή τη φορά η γαλάζια οργάνωση μπροστά στη μεγάλη πρόκληση να μην απολέσει «κάστρα» από τυχόν λάθους χειρισμούς, κακή εκτίμηση των πραγμάτων προτίθεται να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφευχθεί δεύτερη υποψηφιότητα από φίλα προσκείμενα στελέχη της, τα γνωστά «αντάρτικα».

Περισσότερα...

Ευέλικτο σχήμα επιθυμεί η ΝΟΔΕ Τρικάλων

altΣε διαδικασία εκκαθάρισης του μητρώου μελών της μιας και όσοι σήμερα είναι εγγεγραμμένοι δεν ασχολούνται καθόλου σχεδόν με τα εσωκομματικά της οργάνωσης, και σε μια ευέλικτη νομαρχιακή οργάνωση που θα έχει μεν λιγότερες περιφερειακές οργανώσεις αλλά θα έχουν ενεργό ρόλο και λόγο στα κομματικά δρώμενα, εισέρχεται το επόμενο διάστημα η ΝΟΔΕ της Ν.Δ Τρικάλων.

Περισσότερα...

Ξεκινά η αναδιοργάνωση της ΝΟΔΕ

altΓια το νέο οργανωτικό σχήμα που θα αποκτήσει σε λίγο καιρό η Νέα Δημοκρατία που προχωρά στην αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση των νομαρχιακών της οργανώσεων, καλούνται να ενημερωθούν διεξοδικώς αύριο βράδυ τα μέλη της τοπικής οργάνωσης. Το προεδρείο της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ συγκαλεί σύσκεψη το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου τα μέλη της να ενημερωθούν για τη νέα δομή της οργάνωσης, έτσι όπως την σχεδιάζει ο νεοεκλεγείς γραμματέας του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos