Διαφήμιση
Διαφήμιση


Βελτίωση της κομματικής δομής

altΣυνεχίζεται η βελτίωση της οργανωτικής δομής της ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο της προσπάθειας μέγιστης επαφής και διείσδυσης με την κοινωνία.
Υπεύθυνους σε κάθε χωριό των δήμων Καλαμπάκας και Πύλης όρισε η ΝΟΔΕ(Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή), κατόπιν συνεργασίας του προέδρου της Επιτροπής Μιχάλη Μπαγιώτη, του γραμματέα Οργανωτικού Νίκου Καρδούλα και των προέδρων των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις) Καλαμπάκας Γιώργου Γεωργίου και Πύλης Ηλία Λαμπρογιώργου.
Όπως επισημαίνεται από την ΝΟΔΕ, «η πρωτοβουλία αυτή έχει αναληφθεί ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, με στόχο να ενισχυθεί η επικοινωνία της ΝΔ με τις τοπικές κοινωνίες, να φθάνει ο πολιτικός λόγος της παντού και σε όλους και να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα».
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων

altΣτην Αθήνα, στα κεντρικά της ΝΔ θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν σχεδιαστεί κομματικές εργασίες, που περιλαμβάνουν ευρείες συσκέψεις των προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας με στελέχη από τα κεντρικά του κόμματος το Σάββατο 27 Μαΐου, αλλά και ομιλία, εκτός απροόπτου, του προέδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη την Κυριακή 28 Μαΐου στους επικεφαλής των τοπικών κομματικών οργανώσεων.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Πάνω απ' όλα η πατρίδα

alt«Η Καραμανλική παράταξη, με πρόεδρο του φιλολαϊκού κόμματός μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέτει πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας. Ομόθυμα και με τόλμη θα αγωνιστούμε για την αυτοδυναμία, χωρίς να αποκλείουμε συνεργασίες επιλογής, ώστε να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας στις εκλογές και  να την οδηγήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης».
Αυτή ήταν η κατακλείδα της ομιλίας  του κεντρικού ομιλητή της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ Τρικάλων, βουλευτή Αττικής και πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου. Η κομματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές την Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, η οποία συγκρινόμενη  με άλλες ομοειδείς της Θεσσαλίας, με δεδομένο την πληθώρα δράσεων του είδους της τοπικής οργάνωσης στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και με παράλληλες τελετές σε άλλα μέρη του ν. Τρικάλων, μάλλον είχε ικανοποιητική προσέλευση, αν και έλειψαν κάποια στελέχη.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Πολιτικός σχεδιασμός

altΣε διήμερο κομματικών εργασιών θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης στις 27 και 28 Μαΐου στην Αθήνα.
Στις ημερομηνίες αυτές, θα πραγματοποιηθούν ευρείες συσκέψεις των προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας με στελέχη από τα κεντρικά του κόμματος, στην Πρωτεύουσα, για τις πολιτικές εξελίξεις, την πολιτική και πρακτική που ακολουθείται και θα ακολουθηθεί από το κόμμα, αλλά και τις τακτικές σε τοπικό επίπεδο, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε κάθε περιοχή.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Απολογισμός δράσης και πολιτικές εξελίξεις

altΗ Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαϊου  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων στο Δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι, με την παρουσία του βουλευτή Αττικής της ΝΔ και π. υφυπουργού Γιώργου Βλάχου.
Η ΝΟΣ  ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, όμως η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στις 16 ή 17 Μαΐου που είχε προγραμματιστεί αλλά τελικά αναβλήθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, προκάλεσε την αναβολή της.
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Σεβασμό και στήριξη στην Ελληνίδα μάνα

alt«Σύμφωνα με  μια παλιά σοφή παροιμία που συμπυκνώνει το ρόλο που έχει η μάνα στη ζωή μας: “Ο Θεός δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών, για αυτό έπλασε τις μητέρες”» δήλωσε η βουλευτής Β΄ Αθηνών και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΝΔ Άννα Καραμανλή, στην χθεσινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων για την Ημέρα της Μητέρας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο» στα Τρίκαλα.
Προσκεκλημένη της ΝΟΔΕ, η κ. Καραμανλή εκφώνησε λόγο  στην εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις για την γυναίκα και την οικογένεια στην Ελλάδα της κρίσης», ενώ την προλόγισε η υπεύθυνη Τομέα Γυναικών της ΝΟΔΕ Μάνη Γιαννοτάκη, η οποία σημείωσε «η ενίσχυση της γυναίκας – μητέρας στο δύσκολο λειτούργημα που καλείται να υπηρετήσει πρέπει να είναι συνεχής και ουσιαστική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ο ρόλος της γυναίκας στην δημιουργία νέων ανθρώπων είναι προνόμιο δώρο Θεού προς αυτήν.  Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε την κάθε μητέρα στο έργο και στην αποστολή της». Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, ευχαριστώντας παράλληλα την κ. Καραμανλή για την παρουσία της καθώς και τις και τους παριστάμενους. 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Σταδιακή μείωση φόρων και νοικοκύρεμα του κράτους

altΗ μείωση των φόρων  θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και θα αντισταθμιστούν τα λιγότερα έσοδα από το νοικοκύρεμα του κράτους, όταν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν απολύσεις στο Δημόσιο.
Αυτό δήλωσε η βουλευτής Β΄ Αθηνών και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΝΔ Άννα Καραμανλή, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο».
Στην συνέντευξη πλαισίωσαν την κ. Καραμανλή ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, ο υπεύθυνος Οργανωτικού Νίκος Καρδούλας, ο υπεύθυνος Σχεδιασμού Κώστας Τρέλης, που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης και η υπεύθυνη Γυναικών Μάνη Γιαννοτάκη.
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 
Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos