Διαφήμιση
Διαφήμιση


Με το βλέμμα στο συνέδριο

altΜε βασικό ερώτημα «ποια κεντροαριστερά θέλουμε» πραγματοποιήθηκε προχθές η συνεδρίαση της νομαρχιακής συνέλευσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα Τρίκαλα.

Η εκδήλωση έγινε στα «Αηδόνια», όπου δεν έλειψε ο προβληματισμός για την επόμενη ημέρα του συνεδρίου που θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου με τους συμμετέχοντες να σημειώνουν ότι στόχος είναι να διεξαχθεί ένα ανοικτό συνέδριο που θα θέσει τις πολιτικές βάσεις για τη δημιουργία μιας σύγχρονης κεντροαριστεράς. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Διεργασίες ενόψει συνεδρίου

altΜε την εισήγηση της γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου να έχει εγκριθεί ομόφωνα για τα όσα πρέπει να γίνουν ενόψει του προγραμματικού και πολιτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ.) αρχίζουν το αμέσως επόμενο διάστημα και σε τοπικό επίπεδο οι απαραίτητες διεργασίες.

Ως γνωστόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), όπου αποφάσισε μεταξύ των άλλων το προγραμματικό και πολιτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Συνέδριο, μεταξύ άλλων, θα επεξεργαστεί, τον οδικό χάρτη για το νέο ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση...

Συνάντηση τοπικού ΠΑΣΟΚ με Δήμο Φαρκαδόνας

altΑν μπορέσουν να βάλουν όλοι «νερό στο κρασί τους» και να κάνουν υπομονή για τους επόμενους δέκα μήνες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η θητεία τους, ήταν η προτροπή- πρόταση που κατέθεσε η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στα δικά της στελέχη που έχουν να κάνουν με τον δήμο Φαρκαδόνας και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερα...

Νέα όργανα με νέα μέλη στο ΠΑΣΟΚ

altΗ σχετικά μεγάλη προσέλευση σε μια καθαρά εσωκομματική διαδικασία και η ανάδειξη στα νέα όργανα του κόμματος νέων ανθρώπων φέρνοντας με την εκλογή τους και εκπλήξεις ως προς τη σειρά της σταυροδοσίας, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα των εκλογών στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες που στήθηκαν την Κυριακή στα γραφεία της οργάνωσης βάσει του αποτελέσματος που προέκυψε, έδειξαν ότι ένας νέος κύκλος ανοίγει στην τοπική οργάνωση που είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένη, με ζητούμενο πια την επανασυσπείρωση της βάσης του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα...

Λήγουν απόψε οι υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ

altΤο ποια στελέχη ενδιαφέρονται πραγματικά για την παράταξης τους και βάζουν πλάτη και τώρα στα δύσκολα που βιώνει έχοντας απολέσει ένα σημαντικό μέρος της εκλογικής του δύναμης και απήχησης στην κοινωνία, θα φανεί απόψε για το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Όσοι θέλουν να συνδράμουν ενεργά, βγαίνοντας μπροστά στην προσπάθεια της ανασύνταξης των δυνάμεων της παράταξης, η οποία περνά και μέσα από τις νέες του οργανώσεις, η νομαρχιακή επιτροπή τους περιμένει μέχρι και σήμερα να θέσουν υποψηφιότητα για τις καινούργιες νομαρχιακές επιτροπές.

Περισσότερα...

Πολύς ο προβληματισμός, μικρή η συμμετοχή

altΜε έντονο τον προβληματισμό για το πως θα τα καταφέρουν να βρουν νέο κοινό βηματισμό στα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει στο κόμμα τους, πώς θα πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι για όλα τα δεινά της τελευταίας τριετίας δεν έχει ο δικός τους πολιτικός χώρος την κύρια ευθύνη, αλλά κι αν θα πρέπει να παραμείνουν στην κυβέρνηση στηρίζοντας την ή να αποχωρήσουν, συνεδρίασε προχθές το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα...

Δυστοκία για τη θέση του γραμματέα

altΜικρό ως ανύπαρκτο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον των τρικαλινών στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσουν τη θέση του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης, για την εκλογή του οποίου θα στηθούν κάλπες σε δέκα μέρες, όπως και για την ανάδειξη των μελών που θα απαρτίσουν τα τρία όργανα που θα έχει πια το κόμμα σε κάθε νομό. Από τις μέχρι τώρα διαβουλεύσεις και παρασκηνιακές ζυμώσεις που έχουν γίνει, δεν φέρεται να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση του γραμματέα.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos