Διαφήμιση
Διαφήμιση


Ενδεχόμενο επίσκεψης στα Τρίκαλα

altΥπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος στα Τρίκαλα στις 30 Ιουνίου.
Ο κ. Φάμελλος έχει «αναλάβει» το κρίσιμης σημασίας υδροηλεκτρικό έργο στον Αχελώο στην Μεσοχώρα και πρόσφατα έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις. Αν έρθει στα Τρίκαλα, θα παραστεί στο Συνέδριο για την διαχείριση αποβλήτων που διοργανώνει ο δήμος Τρικκαίων, με άλλους φορείς, το τριήμερο 29 – 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο Δημαρχείο Τρικάλων.
Ο Υπουργός έχει δηλώσει πως αναμένει τις προτάσεις για τον νέο χώρο μετεγκατάστασης των κατοίκων της Μεσοχώρας από τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς φορείς. 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Πρωτοβουλία υπέρ του υδροηλεκτρικού στην Μεσοχώρα

altΤις επόμενες κινήσεις σχεδιάζουν στην ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δεν θα είναι αμιγώς κομματικές, αλλά θα στοχεύουν σε ανάδειξη και προώθηση συγκεκριμένων ζητημάτων του ν. Τρικάλων.
Προς την κατεύθυνση αυτή, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου από την ΝΕ, με σκοπό να επισκεφτεί τα Τρίκαλα.
Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι το υδροηλεκτρικό έργο στον Αχελώο στην Μεσοχώρα, για το οποίο η ΝΕ έχει ταχθεί και τάσσεται υπέρ της ολοκλήρωσής του και της λειτουργίας του και ο κ. Φάμελλος είναι το αρμόδιο στέλεχος της κυβέρνησης για το θέμα αυτό, έχοντας και ο ίδιος δηλώσει παλαιότερα την βούλησή στην αποπεράτωση της εν λόγω κατασκευής και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υδατικό δυναμικό.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Βελτίωση όπου απαιτείται

alt«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα  λέγονται περί ανταρσίας και αποστασιοποίησης και  άλλα διάφορα από την πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνησή μας» τονίζει εμφατικά η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.
Αφορμή γι’ αυτήν την δήλωση είναι η τροπολογία που κατατέθηκε από ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κρίση για την τέλεση ή μη πειθαρχικών παραπτωμάτων εκ μέρους εκπαιδευτικών της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η οποία, ωστόσο, μετά τις εξηγήσεις του αρμόδιου Υπουργείου Παιδείας αποσύρθηκε. Η σχετική νομοθετική ρύθμιση είχε ψηφιστεί με τα μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση. 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άυνας Δημ. Βίτσας στα Τρίκαλα

altΗ ρύθμιση του χρέους της χώρας, η έξοδος από τα μνημόνια και η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου είναι οι επόμενοι κύριοι στόχοι της κυβέρνησης, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.
Ο Υπουργός βρέθηκε στην πόλη μας μετά από επίσκεψή του στην Καρδίτσα, που αφορούσε την παράδοση χώρου στρατοπέδου στον εκεί Δήμο και εκτός της συνάντησής του με δημοσιογράφους, είχε και συνεργασία με στελέχη του τοπικού κομματικού μηχανισμού.
Στην συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Σταύρος Νταούλας, οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ Χρήστος Μπάτζιος.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Προφορική παραίτηση μέλους της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

altΠαραιτήθηκε από την ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος Δημήτριος Πεταράκης, ανακοινώνοντας χθες την απόφασή του προφορικά στον γραμματέα του κομματικού οργάνου Σταύρο Νταούλα.
Ο ίδιος ο κ. Πεταράκης σημείωσε πως δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις για το θέμα, αναφέροντας ωστόσο παράλληλα πως παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα να προσχωρήσει σε άλλη παράταξη, συμπληρώνοντας επίσης πως είναι εξάλλου καιρός να αναλάβουν νεότεροι.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Έρχεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νικ. Παππάς

altΟριστικοποιήθηκε η έλευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 31 Μαΐου.
Ωστόσο, το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Παππά στην πόλη μας δεν έχει ακόμη καταστρωθεί, καθώς υπάρχουν πολλά που έχει να κάνει, ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να είναι αποδοτική η έλευσή του, τόσο ως κυβερνητικού στελέχους, όσο και ως κομματικού και μάλιστα κάποιου που βρίσκεται τόσο κοντά στον Πρωθυπουργό.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ευεργετικές διατάξεις

altΤις ρυθμίσεις του νέου νόμου για τις εργατικές κατοικίες θα αναλύσει κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας, που θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου, σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με ώρα  έναρξης στις 19:30, ενώ επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο υπεύθυνος για την αξιοποίηση της περιουσίας του Υπουργείου Μάριος Μουζάλας αναφέρει ο κ. Νταούλας, προσθέτοντας πως ο νέος νόμος αφορά τις εργατικές στον Πύργο, στην Σωτήρα, στην Φαρκαδόνα και στην Λεπτοκαρυά.
 
 
Περισσσότερα στην έντυπη έκδοση 
 
 
Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos