Διαφήμιση
Διαφήμιση


Βελτίωση όπου απαιτείται

alt«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα  λέγονται περί ανταρσίας και αποστασιοποίησης και  άλλα διάφορα από την πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνησή μας» τονίζει εμφατικά η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.
Αφορμή γι’ αυτήν την δήλωση είναι η τροπολογία που κατατέθηκε από ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κρίση για την τέλεση ή μη πειθαρχικών παραπτωμάτων εκ μέρους εκπαιδευτικών της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η οποία, ωστόσο, μετά τις εξηγήσεις του αρμόδιου Υπουργείου Παιδείας αποσύρθηκε. Η σχετική νομοθετική ρύθμιση είχε ψηφιστεί με τα μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση. 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άυνας Δημ. Βίτσας στα Τρίκαλα

altΗ ρύθμιση του χρέους της χώρας, η έξοδος από τα μνημόνια και η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου είναι οι επόμενοι κύριοι στόχοι της κυβέρνησης, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.
Ο Υπουργός βρέθηκε στην πόλη μας μετά από επίσκεψή του στην Καρδίτσα, που αφορούσε την παράδοση χώρου στρατοπέδου στον εκεί Δήμο και εκτός της συνάντησής του με δημοσιογράφους, είχε και συνεργασία με στελέχη του τοπικού κομματικού μηχανισμού.
Στην συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Σταύρος Νταούλας, οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ Χρήστος Μπάτζιος.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Προφορική παραίτηση μέλους της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

altΠαραιτήθηκε από την ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος Δημήτριος Πεταράκης, ανακοινώνοντας χθες την απόφασή του προφορικά στον γραμματέα του κομματικού οργάνου Σταύρο Νταούλα.
Ο ίδιος ο κ. Πεταράκης σημείωσε πως δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις για το θέμα, αναφέροντας ωστόσο παράλληλα πως παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα να προσχωρήσει σε άλλη παράταξη, συμπληρώνοντας επίσης πως είναι εξάλλου καιρός να αναλάβουν νεότεροι.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Έρχεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νικ. Παππάς

altΟριστικοποιήθηκε η έλευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 31 Μαΐου.
Ωστόσο, το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Παππά στην πόλη μας δεν έχει ακόμη καταστρωθεί, καθώς υπάρχουν πολλά που έχει να κάνει, ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να είναι αποδοτική η έλευσή του, τόσο ως κυβερνητικού στελέχους, όσο και ως κομματικού και μάλιστα κάποιου που βρίσκεται τόσο κοντά στον Πρωθυπουργό.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ευεργετικές διατάξεις

altΤις ρυθμίσεις του νέου νόμου για τις εργατικές κατοικίες θα αναλύσει κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας, που θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου, σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με ώρα  έναρξης στις 19:30, ενώ επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο υπεύθυνος για την αξιοποίηση της περιουσίας του Υπουργείου Μάριος Μουζάλας αναφέρει ο κ. Νταούλας, προσθέτοντας πως ο νέος νόμος αφορά τις εργατικές στον Πύργο, στην Σωτήρα, στην Φαρκαδόνα και στην Λεπτοκαρυά.
 
 
Περισσσότερα στην έντυπη έκδοση 
 
 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νικ. Παππάς στα Τρίκαλα

altΟ υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς ενδέχεται να επισκεφτεί τα Τρίκαλα στις 31 Μαΐου.
Η έλευση του πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί 100%, αν και  η πιθανότητα να συμβεί είναι πολύ μεγάλη, οπότε και το ακριβές πρόγραμμά του δεν είναι δυνατό να έχει καταρτιστεί και εξάλλου, πολλές φορές οι υποχρεώσεις υπουργών και υφυπουργών «εξαναγκάζουν» σε αλλαγές των σχεδιασμών τους.
 
 
Περισσσότερα στην έντυπη έκδοση 
 
 

Διαβεβαιώσεις Πολάκη για καλύτερη υγεία

altΓια μεγάλα βήματα στην δημόσια υγεία αλλά και για περαιτέρω αναβάθμιση, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Νομό.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, ο αν. υπουργός Υγείας συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη, το Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη καθώς και τοπικά στελέχη, ξεναγήθηκε αρχικά στους χώρους του τοπικού νοσηλευτηρίου.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos