Nature

Έπιασε δουλειά ο Γράφας

Το πρωί της Παρασκευής ο Θωμάς Γράφας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα. Ο νέος προπονητής μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να δείξουν από εδώ και πέρα πάθος.
Άλλωστε ο Κυριακάτικος αγώνας με τον ΝΠΣ Βόλου αποκτά ξεχωριστό χρώμα, αφού θα πρέπει η ομάδα να ανακάμψει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά.
Ο Γράφας ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις από την περυσινή σεζόν. Είναι γεγονός ότι στο πρόσωπο του υπήρχε ένταση που διατηρείται και φέτος. Άλλωστε στο διαδίκτυο η επιστροφή του έγινε με πολλά σχόλια που δείχνουν ότι θα πρέπει να στηριχθεί από διοίκηση και ποδοσφαιριστές για να ανατραπεί το σκηνικό. Και επειδή δεν υπάρχουν μυστικά στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι οι νίκες. Πάντως ο ίδιος ο Γράφας θεωρεί ότι η επιστροφή του στον ΑΟΤ δεν έχει να κάνει μόνο με την φιλία του με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μπαταγιάννη, αλλά και επειδή πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας.
Βέβαια θα πρέπει όλοι να δείξουν υπεύθυνη στάση, αφού ο αγώνας με τον Βόλο θα είναι τηλεοπτικός και δεν θα πρέπει ο ΑΟΤ να δυσφημιστεί. Από την άλλη υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων που δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση του Δημήτρη Μπαταγιάννη να φέρει πίσω έναν προπονητή που ήδη υπήρχε ένταση από την περασμένη σεζόν.
Όπως και να έχει η νέα εποχή Γράφα ξεκίνησε για τον ΑΟΤ και μακάρι να οδηγήσει σε επιτυχίες. Βέβαια είναι δύσκολο να λυθούν προβλήματα με ευχές. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η προπόνηση του Σαββάτου και στην συνέχεια ο Αθηναίος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το Θεσσαλικό ντέρμπι

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More