Nature

Έπιασε πάτο ο ΑΟΤ

Περισσότερο… πάτο δεν έχει για τον ΑΟ Τρίκαλα! Μετά την ήττα με 2-0 από τον Πλατανιά και την ισοπαλία του Αιγινιακού κόντρα στην Καλαμαριά η τρικαλινή ομάδα βυθίστηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ!
Απίστευτο και όμως αληθινό, για μια ομάδα που υποτίθεται ότι θα πήγαινε φέτος για άνοδο, αλλά το μόνο που έχει καταφέρει είναι να γίνεται σάκος του μποξ για κάθε αντίπαλο! Αυτό έγινε και στα Χανιά, όπου ο Πλατανιάς με δυο γκολ… προπόνησης νίκησε με 2-0, σ’ έναν αγώνα που υποτίθεται οι παίκτες θα έδιναν τα πάντα ώστε να κάνουν «δώρο» στο ντεμπούτο του νέου τους προπονητή Θωμά Γράφα και γενικότερα σε όλους τους… νέους που ήρθαν στην ταλαιπωρημένη ομάδα!
Η εικόνα του αγώνα
Βέβαια είναι αλήθεια ότι ο ΑΟΤ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και για 15’ ήταν πιο επικίνδυνος… Αυτή η φόρα των Τρικάλων, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ και ο Πλατανιάς στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη του στα αντίπαλα καρέ προηγήθηκε με το γκολ Νίλι με κεφαλιά στο 27’.
Αυτό ήταν… Εν συνεχεία οι Κρητικοί έλεγχαν το ματς πλήρως, τα Τρίκαλα απογοητεύτηκαν και λίγο έλειψε να προηγηθούν με 2-0 πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου.
Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, πάντως, δεν άργησε, αφού ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου όταν στο 48’ ο Μπιανκόνι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Εν συνεχεία ο Πλατανιάς έκανε σωστή διαχείριση και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου με εξαίρεση ένα δοκάρι στο 89’, που είχε ο ΑΟΤ σε φάουλ του Τριανταφυλλάκου.
Καλύτεροι από ντους νικητές οι Νίλι, Μπιανκόνι και Ουές, ενώ από τους ηττημένους η φιλοτιμία του Γκόλια και οι αποκρούσεις του Ταΐρη (δεν έχει ευθύνη στα γκολ) δεν έφταναν…
Διαιτητής ήταν ο Κολύτας (Λασιθίου) με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής) και τέταρτο τον Γκαμάρη (Αθηνών).
Κίτρινες: 53’ Παπανικολάου, 69’ Νίλι – 32’ Γιουκαρής, 81’ Συριόπουλος.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι, Τσαμούρης, Σινγκ (82’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (73’ Πουρζίδης), Μπιανκόνι (88’ Λάζιτς), Νίλι, Κόρτσαμ.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (83’ Τριανταφυλλάκος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκουγκούδης (64’ Νιάρος), Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (52’ Γκατσολάρι).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More