Nature

Διεθνιστική ρήξη κι αποδέσμευση από την Ε.Ε

 

Την ενίσχυση και ισχυροποίηση της ανατρεπτικής αριστεράς σε αυτές τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησαν προχθές το βράδυ τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε.

 

Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με κεντρικούς ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Αντώνη Δραγανίγο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή Στάθη Ντούρο.

 

Όπως σημείωσαν οι ομιλητές «καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τη νεολαία της εργασιακής περιπλάνησης, της υποαπασχόλησης, της ελαστικής και «μαύρης» εργασίας, της ανεργίας, τον κόσμο των κινημάτων, της αλληλεγγύης και της αντίστασης στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ, και να στείλουν μήνυμα ισχυροποίησης της ανατρεπτικής αριστεράς».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More