Nature

«Διεκδικούμε την Ευρώπη των πολλών και όχι των λίγων»

Με τη φράση «είμαστε ευρωσκεπτικιστές, αλλά δεν ανήκουμε στην ακροδεξιά και διεκδικούμε την Ευρώπη των πολλών και όχι των λίγων» ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν σε αυτές τις ευρωεκλογές τους ΑΝΝ.ΕΛ., διότι δεν έχουν καμία σχέση με τα όλα τα υπόλοιπα κόμματα που επί της ουσίας ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών επισκέφθηκε χθες τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στου εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης στο ξενοδοχείο “Αnanti”.

«Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ποια Ευρώπη θέλουν, ένα ερώτημα που αποφεύγεται να συζητηθεί και είναι λογικό, διότι τα περισσότερο κόμματα που ζητούν την ψήφο των πολιτών είναι κόμματα που έχουν τις ίδιες θέσεις, χωρίς διαφορές. Και αναφέρομαι  στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα που εκπροσωπείται από τη Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που εκπροσωπείται από το Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι, Ευρωπαϊκή Αριστερά όπου βλέπουμε ότι τις περισσότερες φορές στην πορεία της ευρωπαϊκή ένωσης συγκυβερνούν, και όχι μόνο συγκυβερνούν, αλλά έχουν και την ίδια γραμμή, δηλαδή την κατάλυση της Ευρώπης των εθνών κρατών. Βλέπουμε άτυπα όργανα χωρίς καμία νομιμοποίηση να ηγούνται της ευρωπαϊκής ένωσης, όπως το περίφημο eurogroup και βλέπουμε να προχωρά μια τραπεζική ένωση, μια ένωση που είναι κατά των θρησκειών, των γλωσσών, των εθίμων και των παραδόσεων» ανέφερε με έμφαση.

Περισσότερη στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More