Nature

Δολοφονία στις φυλακές Τρικάλων

Νεκρός μεταφέρθηκε  το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων άνδρας ηλικίας άνω των 66 ετών, με τα αρχικά Δ.Κ. , κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων. Το θύμα δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.
Το περιστατικό συνέβη στο θάλαμο υποδοχής και όχι στις κανονικές πτέρυγες των φυλακών. Το θύμα, ένας 66χρονος Έλληνας, είχε μεταβεί πριν από μια εβδομάδα στις φυλακές Τρικάλων και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών.
Ο Αλβανός δράστης, που βρισκόταν στο σωφρονιστικό κατάστημα από το Μάρτιο και χθες θα υπέγραφε την αίτηση αποφυλάκισης του, σύμφωνα με πληροφορίες κατελήφθη από αμόκ και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του θύματος βίαια. Μέχρι να προλάβουν να παρέμβουν οι φύλακες το θύμα έπεσε νεκρό.
Θύμα και δράστης συμβίωναν μαζί το προηγούμενο διάστημα χωρίς προβλήματα.
Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε από τις αρμόδιες Αρχές ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More