Nature

Δραματικές ελλείψεις στη δημοσία Υγεία

«Οι δραματικές ελλείψεις ξεσκεπάζουν την αντιλαϊκή πολιτική και την κάλπικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, σε υπηρεσίες υγείας, πρόληψης και θεραπείας, που έχουν ανάγκη οι λαϊκές οικογένειες στο νομό Τρικάλων». Αυτό υπογράμμισαν, χθες το πρωί όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν τρικαλινά σωματεία στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων (πρώην ΠΕΔΥ-ΙΚΑ).

Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να σταματήσει η υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών Υγείας και προχωρήσουν οι προσλήψεις σε πνευμονολόγους – ΩΡΛ- ουρολογους, παιδιάτρους – γυναικολόγους – δερματολόγους – νευρολόγους και παθολόγους, καθώς και την πλήρη κάλυψη λειτουργίας των αντίστοιχων αναγκών εφημέρευσης και της καθημερινής λειτουργίας των αντίστοιχων κλινικών και τμημάτων.

Τα τρικαλινά σωματεία διεκδικούν την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια και την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών – λαϊκών αναγκών, την  υπεράσπιση της υγείας του λαού απαιτώντας Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Υγείας για όλο το λαό, την υπεράσπιση της υγείας των εργαζομένων με άμεσα πρόσληψη γιατρών εργασίας σε όλους τους χώρους δουλειάς του Νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More