Nature

Δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα

Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι εργασίες του 7ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα.

Τη διοργάνωση είχε το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον κλάδο του αλουμινίου και των μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα, όπως η εκπαίδευση, η μαθητεία στις επιχειρήσεις του κλάδου, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του Κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωσή του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την εκλογίκευση και τρόπους ελέγχου εισαγωγών από όμορες Βαλκανικές χώρες, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More