Nature

Ενωμένες

«Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενωμένες τις δυνάμεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν πολιτικές για την υλοποίηση των 10 προτεραιοτήτων του Οδικού Χάρτη που συνδυαμορφώσαμε για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος» τονίζουν στελέχη της ΕΣΕΕ.
«Οι προτεραιότητες αφορούν στα πάγια αιτήματά μας για τη διαμόρφωση μιας επιχειρηματικής κοινωνίας, την προώθηση της κοινωνικής προόδου μέσω της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης, τη διασφάλιση ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, την ψηφιοποίηση, την πρόσβαση σε χρηματοδότηση για καινοτομία και επενδύσεις, την κυκλική οικονομία, τη διεθνοποίηση, τους ισότιμους όρους ανταγωνισμού, την πραγματική εφαρμογή της ενιαίας αγοράς και τέλος τη διαμόρφωση της Ευρώπης για τις ΜΜΕ και τη διαμόρφωση των ΜΜΕ για την Ευρώπη» αναφέρουν στελέχη της ΕΣΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More