Nature

Καλά μηνύματα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή  οι αθλητές του στίβου ανεβάζουν στροφές, αφού έχουν μπροστά  τους σημαντικές υποχρεώσεις. Την ώρα  της δράσης λοιπόν  δίνουν τον καλύτερο  εαυτό τους και προκύπτει θετικό ταμείο. Η παράδοση συνεχίστηκε και στο Περιφερειακό των  Σκαμνιών.

Διαφάνηκε ότι οι νεαροί αθλητές και οι αθλήτριες  έχουν μέσα τους τις αποστάσεις. Ετρεξαν λοιπόν  σύμφωνα με τον ρυθμό που σχεδίασαν ,ενώ ο ανταγωνισμός  μόνο καλό έκανε, αφού αγόρια και κορίτσια ανακάλυψαν τα όριά τους.

Από την πλευρά τους  οι προπονητές  κατέγραψαν τα δεδομένα με άγρυπνο μάτι και φυσικά θα κάνουν τις σχετικές διορθωτικές παρεμβάσεις,  όπου υπάρχει ανάγκη.

Εννοείται ότι κάθε αγώνας αυτού του επιπέδου αποτελεί μεγάλο σχολείο για τα στιβικά νιάτα, που μπαίνουν καλύτερα στο κλίμα ανακαλύπτοντας τα μυστικά και ντοκουμέντα του  είδους.

Πλέον όλα τα λεφτά είναι  το Πανελλήνιο ανωμάλου στην μόνιμη έδρα των  Σκαμνιών(Κυριακή 24 Φλεβάρη), ενώ το διήμερο αρκετοί  Τρικαλινοί στιβικοί  θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Πανελλήνιο κλειστού που θα φιλοξενηθεί στο  ΣΕΦ.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More