Το τελευταίο διάστημα βγήκαν στον αφρό αρκετά στοιχεία για τις καινούργιες εκδόσεις των Θεσσαλικών πρωταθλημάτων.
Οι βασικές προκηρύξεις είχαν γίνει γνωστές εδώ και καιρό αλλά τα επιτελεία των ομάδων περίμεναν και την πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση.
Όπως είναι γνωστό πια δεν άλλαξε κάτι ως προς τον αριθμό των σωματείων της Α1 ΕΣΚΑΘ, οπότε στον φετινό μαραθώνιο 12 ομάδες θα δώσουν τις μάχες τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
Από την επόμενη χρονιά όμως ο αριθμός των συγκροτημάτων θα μεγαλώσει, οπότε 14 σύλλογοι θα πάρουν θέση στο τζάμπολ.
Το σκηνικό αυτό επηρεάζει και την Α2 ΕΣΚΑΘ για την οποία δημοσιεύσαμε στο χθεσινό φύλλο την τροποποίηση, που έγινε ως προς τον αριθμό εισιτηρίων ανόδου.
Στο τοπίο αυτό τα Τρικαλινά σωματεία κοίταξαν για μια ακόμη φορά την δική τους δουλειά. Τόσα χρόνια στο μετερίζι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τον παραμικρό εφησυχασμό.
Ως εκ τούτου τα επιχώρια τμήματα οφείλουν να διατηρήσουν τις αρχές και τα διακριτά στοιχεία τους, διορθώνοντας παράλληλα τομείς που επιδέχονται βελτίωσης.
Η εμπειρία δείχνει ότι οι σύλλογοί μας έχουν τα καλά τους φεγγάρια σε κομβικά σημεία που τους επιτρέπουν να πατούν πιο γερά στα πόδια τους.
Ωστόσο ακόμη και όταν δεν βγαίνουν πράγματα σε πρώτο χρόνο κάθε άλλο παρά καταθέτουν τα όπλα.
Ισα- ίσα εξαπολύουν αντεπίθεση διαρκείας βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
Για τις μετεγγραφές των ομάδων μας αφιερώσαμε τον απαραίτητο χώρο, οπότε φαίνεται ότι τα ρόστερ θα έχουν τα απαραίτητα σημεία αναφοράς.
Ο συνδυασμός εμπειρίας και νιάτων δείχνει ότι επιβραβεύεται στην πράξη. Γενικά ο χώρος μπορεί και πρέπει να δίνει ευκαιρίες στα ταλέντα, αφού η αλυσίδα πρέπει να επικαιροποιείται.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση