Nature

Κλιμάκιο του ΚΚΕ Τρικάλων σε ΠΕ, Δήμο Τρικκαίων και ΠΥ

Με αντικείμενο την πυροπροστασία και τα μέτρα πρόληψης για την προστασία των πολιτών, ήρθε σε επαφή κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων του ΚΚΕ, χθες με τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας(ΠΥ).
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα σχέδια και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τους φορείς του ν. Τρικάλων στο ζήτημα αυτό από τους υπαλλήλους των Αυτοδιοικητικών Φορέων και της ΠΥ και τον βαθμό ετοιμότητά τους για κάθε ενδεχόμενο.
Επίσης, τα στελέχη του ΚΚΕ ενημέρωσαν τους υπαλλήλους πως «κατεπείγουσα ερώτηση για το θάνατο δεκάδων ανθρώπων από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική κατέθεσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Η ερώτηση έχει ως εξής: «Τι μέτρα θα πάρει προκειμένου να υπάρξει πλήρης αποζημίωση των πληγέντων; Θα άρει τις αυστηρές προϋποθέσεις (ζημίες τουλάχιστον στο 1,5% του ΑΕΠ της Περιφέρειας που ανήκει η πληγείσα περιοχή και μη αποζημίωση “ιδιωτών”) που θέτει ο Κανονισμός για το λεγόμενο Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ;».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More