Μείωση στην τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος

Οι λόγοι για την μειωμένη τιμή στο αιγοπρόβειο γάλα τα τρία τελευταία χρόνια και οι προοπτικές της φέτας αναλύθηκαν στην ημερίδα που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων και Αγελαδοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, με την συμμετοχή παραγωγών, μεταποιητών και εκπροσώπων της Θεσσαλίας.
Τονίστηκε η ιδιαίτερη αξία σε διεθνές επίπεδο που έχει αυτό το 100% ελληνικό τυρί και υπογραμμίστηκε η άμεση ανάγκη να πάρει η φέτα την θέση που πραγματικά της αξίζει στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης και άρα της οικονομίας του τόπου, ενώ επισημάνθηκε πως αποτελεί πλέον “υποχρέωση” όλων των εμπλεκομένων η δημιουργία και η επιτυχής λειτουργία της Διεπαγγελματικής Φέτας.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Με την συνέχιση της πλοήγησης σας στην σελίδα μας θεωρούμε αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης μας. Αποδοχή Όροι χρήσης