Μειώνουν το κρέας οι τρικαλινοί!

Μπορεί στα Τρίκαλα να έχουμε την φήμη των “καλοφαγάδων”, με τα ποιοτικά κρέατα αλλά φαίνεται πως η μείωση κρέατος έχει πάρει σάρκα και οστά!
Με αφορμή το θέμα της πανώλης ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Τρικάλων Θεόδωρος Ευθυμίου έβγαλε ειδήσεις για την μείωση κρέατος από τους τρικαλινούς.
Όπως είπε στην “Λέσχη 97,6”, “το πρόβλημα της πανώλης θα λυθεί, διότι συνεργαζόμαστε με τους αρμοδίους και είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρξει διασπορά. Απλώς μέχρι την Παρασκευή δεν θα πουλάμε αρνάκι και κατσικάκι”.
Αλλά τα πιο ενδιαφέροντα από τον κ. Ευθυμίου ήρθαν κατά την ροή της συνέντευξης, όταν αναφέρθηκε στην μείωση κατανάλωσης κρέατος από τους συμπολίτες!
“Δεν το κρύβω ότι ο προβληματισμός όλων των κρεοπωλών των Τρικάλων είναι έντονος για την μείωση κατανάλωσης μετά το Πάσχα. Και αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει ότι ξαφνικά οι τρικαλινοί δεν αγαπούν το κρέας, αλλά είναι φανερό ότι έχουν λιγοστέψει τα χρήματα κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο κάθε μήνα”.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Κρεοπωλών το πρόβλημα αν δεν το κατανοήσουν οι αρμόδιοι υπουργοί δεν θα αλλάξει. “Χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν τις ανάγκες της αγοράς και όχι μόνο με φορολογία και μείωση της αγοραστικής αξίας να θεωρούν ότι θα λυθούν προβλήματα. Ήδη από το Πάσχα με την προσπάθεια να παρέμβουν στο τιμή του αρνιού είχε φανεί ότι η κατάσταση δεν θα ήταν καλή και δυστυχώς τώρα τα αποτελέσματα φαίνονται αφού η μείωση στην κατανάλωση κρέατος είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, διότι το θέμα της πανώλης θα λυθεί, αλλά το θέμα των οικονομικών είναι αυτό που θα δώσει ώθηση για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να δουλέψουν όπως πρέπει και όλα αυτά στα Τρίκαλα είναι φημισμένα για την ποιότητα κρέατος”.

Με την συνέχιση της πλοήγησης σας στην σελίδα μας θεωρούμε αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης μας. Αποδοχή Όροι χρήσης