Nature

Μπαίνει σε τάξη η λαϊκή αγορά

Να βάλει σε μια τάξη τη λαϊκή αγορά τόσο την καθημερινή, όσο και την εβδομαδιαία θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η δημοτική Αρχή Τρικκαίων μέσω του νέου κανονισμού βάσει του νέου νόμου 4497/2017 που ορίζει τον τρόπο λειτουργίας, τόσο των λαϊκών αγορών, όσο και του στάσιμου πλανόδιου εμπορίου.

Ο νέος κανονισμός θα έρθει προς συζήτηση σε μια από τις ερχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, όπου θα εξεταστούν όλες οι αλλαγές που θα προκύψουν και αφορούν κυρίως στην οριοθέτηση και χωροθέτηση του χώρου/

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Φόρη Ρόμπο μέσω του νέου κανονισμού λύνεται ένα χρόνιο ζήτημα που δημιουργούσε προβλήματα στη λαϊκή αγορά.

«Αρχικά, μπαίνει σε μια σειρά ο τρόπος λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στην περιοχή του ΟΣΕ, στη συνέχεια αυτή που διεξάγεται στην περιοχή του “Κλωτσοτήρα” και μετά η καθημερινή και εβδομαδιαία» σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More