Nature

Νέα ισοπαλία για τον ΑΟΤ

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν ξέρουμε αν πρέπει να θυμώσουμε ή να γελάσουμε; .Αν πρέπει να τα πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά ή στα αστεία. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Αυτή η ομάδα που βλέπουμε φέτος στο γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟ Τρίκαλα!

Το μεσημέρι της Κυριακής και μετά το 0-0 με την συμπαθητική ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, θα έλεγε κάποιος ότι διοίκηση, προπονητής και παίκτες ένιωθαν μάλλον ανακουφισμένοι για τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού η ομάδα της Άρτας φάνταζε στα μάτια τους τουλάχιστον Ρεάλ Μαδρίτη! (Μην αρχίσετε τώρα να φωνάζετε οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα).

Και πράγματι δεν ξέρουμε τι άλλο να γράψουμε πέρα από την σκωπτική γωνιά των πραγμάτων. Μέσα σ’ όλα αυτά αν βάλουμε και τις δηλώσεις Γράφα ότι η ομάδα… βελτιώνεται βαθμολογικό, ε εκεί σηκώνεις ψηλά τα χέρια! Υπάρχει βέβαια και η αλήθεια του βαθμολογικού πίνακα, που λέει το ξεκάθαρο. Ότι ο ΑΟΤ-είτε με αναδιάρθρωση είτε χωρίς αυτή – μετά το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς!

Ενώ ζήσαμε και κάτι το πρωτόγνωρο και θλιβερό. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που έχουν πλέον κουράγιο να βρίσκονται στο στάδιο έβριζαν εν χορό τον προπονητή Θωμά Γράφα!!! Το ζήσαμε και αυτό. Βέβαια από την πλευρά του προπονητή δεν τρέχει κάτι, όλα καλά και βελτιωμένα. Ενώ ακόμη πιο αισιόδοξη είναι η διοίκηση που βλέπει στο πρόσωπο του Γράφα τον προπονητή που θα οδηγήσει στις… καλύτερες μέρες. Δεν ξέρουμε αν θα έρθουν αυτές, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι από εδώ και πέρα στο στάδιο θα βρίσκονται συγγενείς και φίλοι των πρωταγωνιστών και μάλλον κανένας φίλαθλος! Αυτό και είναι επιτυχία.

Ο αγώνας

Το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στα Τρίκαλα δεν κερδίζει επαίνους ποιότητας και λίγο έλλειψε να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες προς τον Γράφα. Ωστόσο, ο Μπαντέ μόνος απέναντι στον Ταϊρη μπερδεύτηκε και έπεσαν πάνω οι αμυντικοί των Τρικάλων μη αφήνοντας του να τελειώσει τη φάση και να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Πάντως και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη σε όλη την διάρκεια με τον Στεφανάκο στο 38’ μα απειλή, αλλά το σουτ απέκρουσε ο Στεφανάκος. Για τα Τρίκαλα η μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 42’ με το σουτ του Ψιάνου να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Μαρκόφσκι ήταν πιο δραστήριος στο β’ ημίχρονο, όμως τόσο ο Καπός στο 49’, όσο και ο Γκουγκούδης στο 58’ δεν ολοκλήρωσαν με γκολ τις πάσες του.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου (Αν. Αττικής) και βοηθοί οι Αρμακόλας (Κυκλάδων), Νίκζας (Λάρισας)

Κίτρινες: 72’ Παπανίκου

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ).

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιάνος, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (84’ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68’ Μπαντέ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Ηρακλής – Πλατανιάς 2-2 (3′ Βιτλής, 70′ Περόνε – 63′, 93′ Μπιανκόνι)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου 1-0 (14′ Κουσκουνάς)

Σπάρτη – Αιγινιακός 1-0 (49′ Τιράρ)

Παναχαϊκή – Κέρκυρα 1-0 (55′ Ελευθεριάδης)

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 2-0 (73′ Ροβίθης, 94′ πεν. Έφορντ)

Απόλλων Λάρισας – Ηρόδοτος 1-1 (7′ Λουκάο – 39′ πεν. Γιαλούσης)

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης Άρτας 0-0

Βόλος – Αήττητος Σπάτων 3-1 (10′ Πέντα, 25′ Ηλιόπουλος, 70′ Λούκας Γκαρσία – 11′ Ταμπάκης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βόλος 38
Κέρκυρα 29
Απόλλων Λάρισας 27
Παναχαϊκή 24
Πλατανιάς 24
Εργοτέλης 23
Δόξα Δράμας 22
Απόλλων Πόντου 21
Ηρακλής 21
ΑΟΧ Κισσαμικός 18
Καραϊσκάκης 18
Ηρόδοτος 16
Σπάρτη 14
Τρίκαλα 14
Αήττητος 13
Αιγινιακός 9
* Ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει στη Super League. Ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

** Οι ομάδες από την 3η έως τη 10η θέση θα συμμετάσχουν στη Super League 2.

*** Βάσει αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ’ εθνική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12 θα είναι στη Γ’ (Football League του χρόνου). Ουσιαστικά υποβιβάζονται κατηγορία και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12, απλά οι 4 τελευταίοι πέφτουν 2 κατηγορίες.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16Η)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Δόξα Δράμας – Τρίκαλα (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Δόξας)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός – Σπάρτη (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Αιγινιακός – Παναχαϊκή (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Κέρκυρα – Απόλλων Λάρισας (15:00 ΕΡΤ3, ΕΑΚ Κέρκυρας)

Ηρόδοτος – Ηρακλής (15:00, Γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού)

Καραϊσκάκης Άρτας – Βόλος (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Αήττητος Σπάτων – Πλατανιάς (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάτων)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More