Nature

«Να ξεκινήσουν οι εξετάσεις διότι έχουμε λυγίσει οικονομικά »

Με την ΟΣΥΑΠΕ να συνεχίζει την αποχή από το έργο των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, ο  Σύλλογος Εκπαιδευτών Αυτοκίνητων και Μοτοσυκλετών ν.  Τρικάλων προχώρησε χθες το πρωί σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας να δοθεί λύση, διότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αρχικά, οι εκπαιδευτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Τμήμα Συγκοινωνιών και στη συνέχεια έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, με κατεύθυνση την Περιφερειακή Ενότητα, όπου  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα.

«Ζητούμε να βρεθεί άμεσα λύση για τους εξεταστές, οι οποίοι από τις 13 Σεπτεμβρίου απέχουν από τα καθήκοντά τους αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να μην διεξάγονται εξετάσεις για διπλώματα οδήγησης και οι υποψήφιοι οδηγοί να έχουν μείνει μετέωροι» υπογράμμισε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτών Αυτοκίνητων και Μοτοσυκλετών Τρικάλων κ. Σεραφείμ Καρέλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More