Nature

Να πιάνει τόπο

«Πέρα και πάνω από χρήσιμα προγράμματα όπως αυτό του ΟΑΕΔ, δεύτερης ευκαιρίας για επιχειρηματίες που σταμάτησαν την δραστηριότητά τους στην κρίση, οι εν ενεργεία έμποροι και επαγγελματίες που καταβάλλουμε ανελλιπώς τα 120 ευρώ τον χρόνο για την στήριξη των ανέργων συναδέλφων μας, θα θέλαμε να δούμε το ποσό αυτό που δίνουμε από το υστέρημά μας να πιάνει τόπο» τονίζουν συνδικαλιστές έμποροι.
«Αυτήν την στιγμή, με το υπάρχον καθεστώς που ισχύει για τους ανέργους αυτοαπασχολούμενους του πρώην ΟΑΕΕ και με το βαρύ προαπαιτούμενο της πλήρους διακοπής, ελάχιστοι συνάδελφοί μας λαμβάνουν το προβλεπόμενο από το νόμο σημαντικό βοήθημα» επισημαίνουν συνδικαλιστές έμποροι και τονίζουν «καλό είναι να χαλαρώσουν και για τους ασφαλισμένους στον πρώην ΟΑΕΕ τα κριτήρια ένταξης στο εν λόγω πρόγραμμα, όπως ακριβώς συμβαίνει για τους ασφαλισμένους στο πρώην ΕΤΑΑ άνεργους γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς και να μπορέσουν και αυτοί να λάβουν το καθοριζόμενο από το νόμο βοήθημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More