Επίσκεψη στα γραφεία του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων πραγματοποίησε ο Ιεροψάλτης και παλαιό μέλος του Σωματείου κ. Άγγελος Μανώλης, ο οποίος δώρισε στο Σωματείο περί τα 50 βιβλία μουσικού και εκκλησιαστικού περιεχομένου, μεγάλο αριθμό κασετών Βυζαντινής Μουσικής καθώς και ένα ράσο.
Το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφαση για την προσφορά του αυτή του επέδωσε έπαινο και το μετάλλιο του Εφόρου του Αγίου Ιωάννη του Δαμασκηνού.
Ο Άγγελος Μανώλης γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Τζιούρτζια (νυν Αγία Παρασκευή) Ασπροποτάμου, το 1934.
Πολύπλευρη και πολυκύμαντη η ζωή του Άγγελου θα γράψει ο Πολυχρόνης Νταλάσης.
Μετά τα εγκύκλια μαθήματα, σπούδασε στην Αθήνα στις Σχολές « ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και πήρε το Πτυχίον του Εργολάβου Ηλεκτρολόγου.
Το 1960-63 εργάσθηκε ως Ηλεκρολόγος στο «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» το κότερο του Αριστοτέλη Ωνάση.
Τον Σεπτέμβριο του 1963 πηγαίνει στις Η.Π.Α και φοιτεί στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης το Ν.Υ.U
Διετέλεσε και Πρόεδρος της Κοινότητας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ζersey City στις ΗΠΑ.
Επίσης, διετέλεσε ή χρημάτισε Ψάλτης στο Μανχάταν της εκεί Αρχιεπισκοπής.
Εκεί γνώρισε τον ονομαστόν στο πανελλήνιον και εκτός της χώρας μας καλλίφωνο Πρωτοψάλτη Νίκο Κακουλίδη(ποντιακής καταγωγής) , και τον επίσης καλλίφωνο αδελφό του Πρωτοψάλτη Γιώργο Κακουλίδη, από τους οποίους έλαβε μαθήματα Ψαλτικής Τέχνης και για τους οποίους εκφράζεται με ευγνωμοσύνη και θαυμασμό.
Επίσης έλαβε μαθήματα και από: Τον εκ Χίου Καλλίφωνο Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Wykof Νέας Υόρκης Χαρμάνη Χρίστο και τον επίσης εκ Χίου καλλίφωνο Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κorona των Η.Π.Α κ. Νίκο Στέλιαρο, ψάλλοντες με συνέπειαν και ευσυνειδησίαν και υπηρετούντας με αφοσίωση τι ιερό αναλόγιο.
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, θα γράψει ο Πρωτοψάλτης κ. Πολυχρόνης Νταλάσης, είναι υπόδειγμα ευπροσηγόρου ατόμου, μορφωμένου και προοδευτικού, εντίμου οικογενειάρχου και επαγγελματίου (Εργολάβος Ηλεκτρολογος Μηχανικός), ευγενούς και ευϋπολήπτου συμπολίτου-πατριώτου, ζηλωτού των πατρικών παραδόσεων και στην περίπτωσή μας και εκλεκτού Ιερο- Ψάλτου και με μεγάλο ενδιαφέρον διά τα κοινά, ιδίως της περιοχής Ασπροποτάμου(Αγία Παρασκευή(Τζιούρτζια), Ανθούσα (Βλαχολιπινίτσα), Καλλιρρόη(Βελίτσιανα), Κατάφυτο (Κότορι), Κρανιά, Πολυθέα(Δραγοβίζι), Στεφάνι(Σκληνιάσα), Χαλίκι).