Nature

Ορίστηκε προσωρινή Διοίκηση για το Εργατικό Κέντρο

Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα με εντάσεις και διαξιφισμούς το τοπικό Εργατικό Κέντρο απέκτησε εκ νέου προσωρινή Διοίκηση, καθώς έγινε δεκτή η προσφυγή της ΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Το νέο προσωρινό Δ.Σ. αποτελείται από 13 μέλη (από την ΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ), θα έχει θητεία τεσσάρων μηνών και θα πρέπει να οδηγήσει το εργατοϋπαλληλικό κέντρο σε εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Πρόεδρος ορίστηκε ο Μιχάλης Μαντέλας, αντιπρόεδρος ο Ευθύμιος Μπούγλας, γραμματέας ο Γιώργος Κόσσυφας, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ταμίας ο Αναστάσιος Σκυλοδήμος, Γεώργιος Μιχαήλ αναπληρωτής ταμίας,  γραμματέας οργανωτικού η Μαρία Γιαννιωτάκη και μέλη οι Κωνσταντίνος Τρίμμης, Γεώργιος Τσιώκος, Γεώργιος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Καμήτας, Γεώργιος Γκούμας και Αθανάσιος Αγγελής.

Αύριο το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσουν τα μέλη του νέου Δ.Σ., προκειμένου να κάνουν αποδεκτή την απόφαση του Πρωτοδικείου Τρικάλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More