Nature

Ορκωμοσία στην ΣΜΥ

Διπλή τελετή έχει προγραμματίσει η ΣΜΥ για αύριο Παρασκευή, δυστυχώς, χωρίς την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου, η έλευση του οποίου στην πόλη μας θεωρούνταν μέχρι και χθες πολύ πιθανή.
Κύρια τελετή είναι η παραδοσιακή ορκωμοσία των τελειόφοιτων της ΣΜΥ, η οποία θα αρχίσει στις 10πμ. Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς φοίτησης στην Παραγωγική Σχολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων, θα ονομαστούν λοχίες οι τελειόφοιτοι, για να αναλάβουν δράση στις μονάδες του Ελληνικού Στρατού.
Ωστόσο, στην ΣΜΥ λαμβάνεται μέριμνα, όχι μόνο για την μόρφωση και την εκπαίδευση στελεχών του Στρατού, αλλά και για την βέλτιστη διαβίωση των στελεχών, σπουδαστών και κληρωτών της Σχολής.
Έτσι, πριν την τελετή ορκωμοσίας, στις 9πμ, θα πραγματοποιηθεί η θεμελίωση του νέου κτιρίου Διοικητικής Μέριμνας στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα μαγειρεία και εστιατόρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More