Nature

Ο άθλος της Φένιας

Το ήθελε πολύ και υπηρέτησε πιστά το πλάνο της. Καταθέτοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου της η  Φένια  Τζέλη έκανε υπερήφανους όλους τους  Τρικαλινούς με τον άθλο της στην κορυφαία διοργάνωση.

Εβαλε στον λαιμό της το χάλκινο μετάλλιο και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Αλλωστε είναι πολύ μικρή σε ηλικία, οπότε με την αγωνιστική σοφία που αποκτάει θα σπεύσει να κατακτήσει νέες κορυφές.

Εξαιρετική λοιπόν  η Φανή Τζέλη του ΣΟΑ Τρικάλων με τα χρώματα της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άϊρες,  στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Αρχικά  πέρασε στην φάση των «16» χωρίς αγώνα, έπειτα αντιμετώπισε την Γερμανίδα Βανέσα Μπετίνα Μπέκσταϊν την οποία και νίκησε με 19-11 στα σημεία στην κατηγορία των 55 κιλών και βρέθηκε  στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Αντιμετώπισε  στον ημιτελικό,  την Σαενγκσίν από την Ταϊλάνδη η οποία απέκλεισε την Κινέζα Γιανγκ Τζούνλι με 3-2.

Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη , αναδείχθηκε Χάλκινη Ολυμπιονίκης(55 κιλά), στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται στο Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από την δυνατή Σαενγκσίν (Ταϊλάνδη πήρε το χρυσό) με 7-3 στα σημεία και κατέκτησε στο χάλκινο μετάλλιο το οποίο είχε εξασφαλίσει από τον προηγούμενο αγώνα της στον προημιτελικό.

Ασφαλώς είναι δικαιολογημένα τα μπράβο  όλων των  Τρικαλινών.

Αναλυτικά στην έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More