Nature

Ο Σταμούλης νέος αντιπρόεδρος στον ΑΟΤ

Ο Χαράλαμπος Σταμούλης αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου στον ΑΟ Τρίκαλα στην προσπάθεια της ομάδας των Τρικάλων να «αναθεωρήσει» τον τρόπο λειτουργία της και να συνέλθει τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης μετά τις σαρωτικές αλλαγές των τελευταίων ημερών με την αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή θέλησε να καλύψει και μια νευραλγική θέση στη διοίκηση.
Την Πέμπτη μάλιστα παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τρίκαλα, Δημήτρη Μπαταγιάννη και ήδη έχει αναλάβει ρόλο για να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του από την θητεία του στον Αχαρναϊκό ώστε να συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας των Τρικάλων.
Σε δηλώσεις του στο FL News τόνισε: «Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μια από τις βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου με ειδική βαρύτητα. Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης μου έκανε μια πρόταση για να βοηθήσω την προσπάθεια του και επειδή εκτιμώ τόσο την προσωπικότητα του, όσο και το όραμα που έχει για την ομάδα, δέχθηκα να αναλάβω αυτή τη θέση».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More