Nature

Πάντα μπροστάρηδες

Νωπές είναι ακόμη οι αναμνήσεις από το πρόσφατο ξεχωριστό φιλικό ανθρωπιάς, που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους αφού είδαν από μέσα την ζωντανή ιστορία.

Αλλωστε αν  δεν βγουν μπροστά οι άνθρωποι του αθλητισμού ποιοι θα βγουν;  Η ευαισθησία τους είναι δεδομένη και σε πρώτη ευκαιρία σπεύδουν να ανταποδίδουν την αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο.

Αλλωστε χάρη στην στήριξη των φιλάθλων ξεπέρασαν πάρα πολλά εμπόδια και έμειναν για πολλά-πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Πραγματικά μεταξύ πρωταγωνιστών και φιλάθλων έχει αναπτυχθεί μια σχέση καρδιάς. Μόνο τυχαίο λοιπόν δεν είναι το γεγονός ότι ο κόσμος σε πρώτη ευκαιρία σπεύδει να σφίξει το χέρι των μεγάλων μορφών του παρελθόντος και να του απονείμει εύσημα για την γενικότερη στάση ζωής.

Και καλά οι παλαιότεροι φίλαθλοι. Αυτοί μεγάλωσαν με τις κινήσεις, τις εμπνεύσεις και άλλες πολλές ενέργειες των κορυφαίων παικτών στο μυαλό τους.

Οσοι λοιπόν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα έκαναν πρώτα και κύρια το ανθρωπιστικό καθήκον έχοντας την σκέψη στα παιδιά του 1ου  Ειδικού σχολείου.

Αναλυτικά στην  έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More