Nature

Πάντα στις επάλξεις

Οι συγκινήσεις καλά κρατούν στο πρωτάθλημα της  Α1 ΕΣΚΑΘ,  όπου τα επιτελεία πρέπει να βρίσκονται πάντα στις επάλξεις και να ψάχνονται στον μέγιστο βαθμό για να εντοπίσουν ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, που θα παίξει τον ρόλο της.

Μέλημα των εκπροσώπων μας είναι να διαβάσουν όσο καλύτερα μπορούν τα μυστικά και ντοκουμέντα προκειμένου να μιλήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Πολύ σωστά επίσης οι προπονητές  ρίχνουν το βάρος τους στην ανόρθωση της ψυχολογίας  θέλοντας να πάρουν το καλύτερο από κάθε παίκτη.

Βέβαια όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν στο παρκέ  αφού υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων, που ενώ έβγαλαν σωστά τον σχεδιασμό στις προπονήσεις εντούτοις στα επίσημα στέρεψαν από εμπνεύσεις.

Πάντως τα  Τρικαλινά τμήματα  προσπαθούν να βελτιώνουν τους  δείκτες  τους, αφού έχουν μπροστά τους  νέο κύκλο δύσκολων  παιχνιδιών.

Ετσι θα επιδιώξουν με αγωνιστική συνέπεια να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας αναγνωρίζοντας βέβαια το δύσκολο του πράγματος.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More