Nature

Πάντα στον χάρτη

Χρονιά χωρίς σημαντική διοργάνωση στίβου στην περιοχή μας δεν νοείται. Μάλιστα πολλές φορές το κάδρο γεμίζει περισσότερο.

Και όλα αυτά ενώ τα  Τρίκαλα δεν παίζουν μόνα τους. Αρκετοί που διακονούν τον χώρο θέλουν να φέρουν εκδηλώσεις στα μέρη τους.

Όμως η περιοχή μας καλύπτει όλα  τα γούστα, ενώ η εμπειρία και η  τεχνογνωσία κάνουν την διαφορά μαζί με την κοινή προσπάθεια.

Με όλα αυτά ο νομός του αθλητισμού μένει μόνιμα στον χάρτη  των μεγάλων γεγονότων και η παράδοση δεν έσπασε ούτε και φέτος.

Τα πρώτα ευχάριστα μηνύματα άρχισαν να έρχονται για το Πανελλήνιο Παίδων- Κορασίδων. Στις 6-7  Ιούλη το  Δημοτικό στάδιο θα γεμίσει ξανά ζωντάνια,αφού τα ταλέντα του χώρου ξέρουν να συγκινούν το κοινό.

Μεγάλη μάχη  δόθηκε και για το πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Τελικά οι  Σκαμνιές πήραν το πράσινο φως και για μια ακόμη περίοδο τα πρωτοκλασάτα ονόματα και τα φρέσκα πρόσωπα θα καλπάσουν στην εκπληκτική πίστα στις 24 Φλεβάρη.

Αναλυτικά στην  έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More