Nature

Περιοδείες και εξορμήσεις ενόψει εκλογών

«Τα διλήμματα «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα», που προβάλλει η ΝΔ, και «πρόοδος ή παλινόρθωση της συντήρησης», που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάλπικα, γιατί και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική» Αυτό υπογραμμίζεται, μεταξύ των άλλων στο κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, απευθύνοντας κάλεσμα σε εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχους, νέους και νέες.

Το κάλεσμα της ΚΕ που δημοσιεύθηκε στον «Ριζοσπάστη» το Σάββατο 6 Ιουνίου αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα κινηθούν και τα τοπικά μέλη του ΚΚΕ το επόμενο χρονικό διάστημα έως και την ημέρα που θα προσφύγουν οι πολίτες στην κάλπη.

Μετά την ανακοίνωση  των προσώπων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο την περασμένη Παρασκευή ξεκινούν με εντατικό ρυθμό οι περιοδείες και οι εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, ομιλίες σε χωριά, ενώ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Επίσης, αυτή την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα εγκαινιαστεί και το εκλογικό κέντρο του κόμματος που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More