Nature

Προετοιμασίες ενόψει «Μύλου των Ξωτικών»

Με το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο, το «Μύλο των Ξωτικών» να ανοίγει τις πύλες του, στις 30 Νοεμβρίου προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, τόσο σε επίπεδο διαμόρφωσης του χώρου, όσο και στις υπόλοιπες διαδικασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η  δημόσια κλήρωση για τις θέσεις στον «Μύλο των Ξωτικών».

Η κλήρωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν, αγγίζει περίπου τις 600.

«Με βάση την πρακτική που εγκαινιάστηκε πριν 4 χρόνια, η κλήρωση των θέσεων εργασίας θα γίνει με τη δημόσια κλήρωση, μπροστά σε όλους τους ενδιαφερόμενους και κάθε πολίτη» σημειώνουν οι αρμόδιοι.

Εν τω μεταξύ, στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων θα έρθει προς συζήτηση η κανονιστική απόφαση για την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, οι  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο  προϋπολογισμός και η ανάθεση σχεδιασμού και λειτουργία του θεματικού πάρκου  στην e-Trikala A.E, καθώς και τη χορήγηση αδειών συμμετοχής για τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More