Nature

Προτάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες

Αναζητώντας προτάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις για μια καλύτερη ζωή θα διεξαχθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών IV.

Στο φόρουμ θα παραστεί και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς θα γίνει σχετική παρουσίαση σε ειδικό πάνελ, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Κ. Μπακογιάννης, Σπ. Πένγκας και ο κ. Ανδριόπουλος (Dimand SA), καθώς επίσης και υψηλοί προσκεκλημένοι.

Το Φόρουμ σε συνεργασία με την The Boston Consulting Group διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό με τίτλο Hack the City, αναζητώντας προτάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις της πόλης για μια καλύτερη ζωή.

Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως ένας από τους κορυφαίους τόπους  συνάντησης για τους  φορείς χάραξης πολιτικής σε παγκόσμιο επίπεδο, το Φόρουμ θα επικεντρωθεί στην εξεύρεση τρόπων που επαναβεβαιώνουν τη διεθνή συνεργασία σε κρίσιμα-κοινά ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More