Nature

Σε αναμονή ο ΑΟΤ

Με αγωνία στον ΑΟ Τρίκαλα περιμένουν αν τελικά η ΕΠΟ θα ανάψει το πράσινο φως για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ2, αφού το πρώτο βήμα έγινε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και θα πρέπει να ολοκληρωθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Όλα αυτά ενώ από χθες αναφέραμε ότι η αναδιάρθρωση πλέον είναι γεγονός στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετέθεσε την ευθύνη για τον καθορισμό των ομάδων της Superleague 2 στην ΕΠΟ, αφήνοντας για πρώτη φορά «ανοιχτό» το ενδεχόμενο για 14 ομάδες, γεγονός που είναι ικανό να «σώσει» τον Ηρακλή και τα Τρίκαλα.
«Χαμός» έγινε στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασλειάδη να δέχεται έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για το νέο νομοσχέδιο.
Μιλώντας στην Ολομέλεια πάντως, ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που προωθεί την αναδιάρθρωση, αλλά αυτή τη φορά ανέφερε ότι το ζήτημα με τις ομάδες στη δεύτερη κατηγορία, δεν θα κριθεί από την Πολιτεία. Έδωσε έτσι «πάτημα» σε Ηρακλή και Τρίκαλα να αποφύγουν τον υποβιβασμό τους από τη Football League και να βρεθούν και αυτές στη Superleague 2, ως δύο έξτρα ομάδες, σε όσα είχαν αρχικά δει το «φως» της δημοσιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More