Nature

Σε νέους σταθμούς

Από τα  Τρικαλινά  κλειστά πέρασαν καλαθοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Μάλιστα οι περισσότεροι εκτός από τις αγωνιστικές  αρετές τους συνδύαζαν και το ήθος.

Με όλα αυτά μπήκαν για τα καλά στην καρδιά των συμπολιτών φιλάθλων, που σε πρώτη ευκαιρία αναγνωρίζουν την προσφορά τους, ενώ θυμούνται χρόνια  δοξασμένα.

Στο διάβα του χρόνου ήταν λογικό τα συγκεκριμένα στελέχη να αποχωρήσουν από την περιοχή μας και να εντοπίσουν νέα μπασκετικά λιμάνια. Εννοείται ότι και σ’αυτά δεν άλλαξαν τις αρχές και τις αξίες τους. Πολύ  απλά φρόντισαν να βάλουν τα χέρια τους στην φωτιά,ενώ με κρύο αίμα σημείωσαν μεγάλα καλάθια τα οποία άλλαξαν την ροή της ιστορίας.

Ο ένας μετά τον άλλον έκλεισαν λοιπόν και φέτος σε καινούργια μετερίζια. Οι τελευταίες ηχηρές προσθήκες αφορούσαν τον  Νίκο  Τσούτσο, που πήγε  Τρίτωνα και τον  Τάσο  Χαρισμίδη, που θα συνεργάζεται  πλέον με την  Ελευθερούπολη.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More