Nature

Σε τροχιά εκλογών

Σε τροχιά εκλογών κινούνται τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα, μετά και τις οδηγίες που δόθηκαν, κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής σύσκεψης που έγινε το περασμένο Σάββατο 3/11 στη Λάρισα.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η απόφαση να εκκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη συγκρότηση μετωπικού ριζοσπαστικού αριστερού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλών στις Περιφερειακές εκλογές τον προσεχή Μάη. Διαπιστώθηκε η αποτελμάτωση στην οποία έχει οδηγήσει την Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της η εφαρμογή των μνημονιακών αντιλαϊκών πολιτικών, τόσο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και τις υπόλοιπες δυνάμεις του μνημονιακού τόξου. Κρίθηκε αναγκαία η απάντηση από αριστερή-ριζοσπαστική-προοδευτική σκοπιά στον αντιδραστικό ρόλο τον οποίον επιφυλάσσουν για όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης οι εμπνευστές και συνεχιστές της πολιτικής που θέλει τη χώρα μας αποικία χρέους και παραδομένη στις επιταγές του κεφαλαίου και των τοκογλύφων δανειστών της ΕΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More