Nature

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Τσιλιμίγκα;

Πιθανή θεωρείται η εκλογική συνεργασία ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε αρκετές περιφέρειες της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr «παρά το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ προκρίνει αυτόνομη κάθοδο, σε πολλές περιπτώσεις οι υποψήφιοι φαίνεται ότι θα είναι κοινοί με τον ΣΥΡΙΖΑ: Είτε γιατί το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τις επιλογές του ΚΙΝΑΛ είτε γιατί οι τοπικές οργανώσεις των δύο κομμάτων συγκλίνουν στα ίδια πρόσωπα.
Όσον αφορά τις προσπάθειες, κυρίως από τη ΝΔ, για κοινούς υποψήφιους με το ΚΙΝΑΛ, δεν φαίνεται να προχωράει»
Ειδικά για την περιφέρεια Θεσσαλίας σημειώνονται τα εξής: «Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ θα είναι ο νυν περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.
Απέναντί του θα έχει και πάλι τον καρδιοχειρουργό-καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Νίκο Τσιλιμίγκα, που είχε κατέβει το 2014 υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.
Αυτή τη φορά εκτός από το ΚΙΝΑΛ είναι πολύ πιθανόν να τον στηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην Κουμουνδούρου θεωρούν μπορεί να κερδίσει τον νυν περιφερειάρχη, από τον οποίο στις προηγούμενες εκλογές είχε χάσει για μερικές χιλιάδες ψήφους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More