Nature

Στη μάχη των εθνικών εκλογών

Οι Γιώργος Καΐκης, Αχιλλέας Κανταρτζής Αχιλλέας, Γεωργία Καπέτη, Γεώργιος Λιατίφης, Λάμπρος Ντουρλιός και Ειρήνη Πετράκη θα δώσουν τη μάχη στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο ν. Τρικάλων.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης (Pantelidaki).

«Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος. στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων στους λαϊκούς  μαζικούς φορείς που δραστηριοποιούνται , καθώς και στα δημοτικά συμβούλια , στο κοινοβούλιο. Πρόκειται για ψηφοδέλτιο ανανεωμένο σε σημαντικό τμήμα , με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη , με 4 απ’ τους 6 υποψήφιους κάτω των 41 ετών οι οποίοι  είναι για πρώτη ή για δεύτερη φορά υποψήφιοι. Ψηφοδέλτιο  που   συνδυάζει την πείρα ,  τη γνώση και την αταλάντευτη  σταθερότητα στις επάλξεις δοκιμασμένων στελεχών , καθώς και τη μαχητική αγωνιστική ορμή των νέων στελεχών» υπογραμμίστηκε από τον γραμματέα της Τ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More