Nature

Στο ΚΤΕΛ Τρικάλων γιορτάζουν τον Άγιο Χριστόφορο

Ένα κεράκι άναψαν σήμερα και θα το κάνουν και αύριο ανήμερα της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου οι επαγγελματικές οδηγοί, αλλά και αρκετοί πιστοί, που παρά τον άστατο καιρό παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Γιόρτασαν τον Άγιο Προστάτη τους στο Ιερό Παρεκκλήσιο που εδώ και λίγα χρόνια υπάρχει στον χώρο του ΚΤΕΛ Τρικάλων. Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν από κοινού το Σωματείο Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Τρικάλων, το Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών Θεσσαλίας Κεντρ. Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας, ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» και το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ Ν. Τρικάλων.
Ο Άγιος Χριστόφορος είναι ο προστάτης των οδηγών και αποτελεί μια αλήθεια ότι στο δύσκολο επάγγελμα που κάνουν τον θέλουν πάντα δίπλα τους, οδηγό της ψυχής για ευχάριστα και γεμάτα ασφάλεια ταξίδια, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους επιβάτες.
Χθες το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός, με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκης και Σταγών Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Κολώνα. Ακολούθως υπήρξε φιλοξενία για όλους τους πιστούς που προσευχήθηκαν στον Άγιο Χριστόφορο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More