Nature

Συμπόρευση σε όλους τους αγώνες και σε όλες τις κάλπες

Οι βασικές θέσεις του συνδυασμού για την περιφερειακή Διοίκηση, αλλά και ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στο Δήμο Τρικκαίων παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε.

Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου Τρικκαίων, παρουσία μελών και υποστηρικτών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με κεντρικό ομιλητή τον  υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Τάσο Τσιαπλέ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων κ. Γιώργος Καΐκης.

Σε συμπόρευση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  και το ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες και στους αγώνες κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για να καταδικασθεί η αντιλαική πολιτική κυβερνήσεων, Ε.Ε, περιφέρειας και δήμων, για να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι των λίγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More