Nature

Συνεδριάζει η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Η ενημέρωση για τις αποφάσεις της ΚΕ και ο σχεδιασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι τα δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή στα γραφεία του φορέα, στις 10πμ.
Μετά την συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, η ΝΕ θα ενημερωθεί για τις αποφάσεις της και τους στόχους που έχει θέσει σε διάφορα ζητήματα του τόπου, το πιθανότερο από το μέλος της ΚΕ και επόπτη Θεσσαλίας Θωμά Τσιούπο, ώστε αφενός με την σειρά της να τα μεταφέρει στα μέλη και στους φίλους της παράταξης, αλλά και στην κοινωνία μέσω επαφών και συζητήσεων και αφετέρου να τα εξειδικεύσει σε τοπικό επίπεδο.
Εκτιμάται πως οι εκλογές, για το Κοινοβούλιο, θα συζητηθούν εκτενώς στην ΝΕ, καθώς και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να διενεργηθούν κανονικά, πάλι ο κομματικός μηχανισμός οφείλει να βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα, πόσω μάλλον όταν ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές να προκηρυχθούν λίγους μήνες νωρίτερα και η ΝΕ πρέπει να βγει στην κοινωνία για να αναλύσει την πολιτική που έχει ασκηθεί και αυτή που σχεδιάζεται να ακολουθηθεί.
Το άλλο σημαντικό θέμα που θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της ΝΕ, είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο φορέας σχεδιάζει να οργανώσει τον τοπικό κομματικό μηχανισμό και στους τέσσερις Δήμους του Νομού μας (Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας).
Μετά τις κινήσεις στον μητροπολιτικό Δήμο Τρικκαίων, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ οφείλει, ως κυβερνών κόμμα, να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω και στους άλλους τρεις αυτοδιοικητικούς φορείς, ενέργειες που εκτιμάται πως θα δώσουν συνεργασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More