Nature

Συνεδριάζει η ΝΟΔΕ Τρικάλων

Θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του τοπικού κομματικού μηχανισμού

Με την διευρυμένη σύνθεσή της συνεδριάζει η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων, την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή στα γραφεία του φορέα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Τρέλλη.
Εκτός από τα εννιά μέλη της ΝΟΔΕ, θα λάβουν μέρος και οι υπεύθυνοι των τομέων που έχει επιλέξει και διορίσει ο Πρόεδρος, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία και τις πρωτοβουλίες του κομματικού φορέα για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως «το 4ο Μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση που συζητήθηκε στην Βουλή και η πολιτική αποτίμηση» αναφέρει ο κ. Τρέλλης.
Επίσης, η ΝΟΔΕ θα πρέπει να γνωρίζει μέχρι την συνεδρίασή της ποιο στέλεχος της ΝΔ από τα κεντρικά θα δώσει το παρών στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων την ερχόμενη Κυριακή στα Περτουλιώτικα Λιβάδια. Για το ζήτημα αυτό, πέρυσι είχε έρθει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Για την φετινή εκδήλωση, δεν είναι τίποτα ακόμη γνωστό για το πρόσωπο που θα βρεθεί στα Περτουλιώτικα Λιβάδια την ερχόμενη Κυριακή.
Επίσης, στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ θα εξεταστούν τα οργανωτικά ζητήματα της παράταξης και αναμένεται να ζητηθεί από τα στελέχη να παραμείνουν πλήρως ενεργά και το καλοκαίρι, ώστε να διατηρηθεί η κατάσταση εγρήγορσης, ενώ δεν αποκλείεται να ληφθεί απόφαση για εξορμήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More