«Τσιμπημένο» το πασχαλινό τραπέζι

«Τσιμπημένο» είναι φέτος  το κόστος για το πασχαλινό τραπέζι στο ν. Τρικάλων, όπως προκύπτει από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενήργησαν τα μεικτά κλιμάκια του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, η τιμή του αρνιού (εγχώριο κ εισαγωγής) κυμαίνεται από 9.69 ευρώ έως και 13 ευρώ το κιλό και η τιμή του κατσικιού (εγχώριο κ εισαγωγής) κυμαίνεται από 10.59 ευρώ έως και 14 ευρώ το κιλό.

Σε ό,τι αφορά στα γαλακτοκομικά, η τιμή της φέτας αγγίζει τα 7.30 ευρώ- η χαμηλότερη και 10,57 ευρώ η υψηλότερη, το κεφαλοτύρι πωλείται από 6,10 ευρώ έως και 7,74 ευρώ το κιλό.

Επίσης, οι ντομάτες διατίθενται από 1,98 ευρώ ως και 2,35 ευρώ το κιλό, τα αγγουράκια από 0,55 ευρώ έως 0,79 ευρώ και τα μαρούλια από 1,35 ευρώ έως 2,49 ευρώ.

Τέλος, τα παραδοσιακά τσουρέκια πωλούνται στα αρτοποιία από 7 έως 14 ευρώ, στο ζαχαροπλαστείο από 10 έως 14 ευρώ και στο σούπερ μάρκετ από 3,98 ευρώ έως και  8,17 ευρώ, ενώ τα κουλούρια διατίθενται στα αρτοποιία από 7,20 έως και 13 ευρώ και στα ζαχαροπλαστεία από 8,50 έως και  13,00 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More