Nature

Φιλική νίκη επί της Σπάρτης

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε εύκολα με 4-0 την Σπάρτη. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Λακωνίας θα είναι αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ενώ το παιχνίδι ήταν ένα καλό τεστ για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μ.μ. στις Σέρρες με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Η εξέλιξη του αγώνα
Το πρώτο ημίχρονο είχε τέσσερις καλές φάσεις και ένα γκολ για τα Τρίκαλα από το 28΄ μέχρι το 45΄ ενώ μέχρι τότε δεν συνέβη κάτι σπουδαίο εκτός από την εδαφική υπεροχή του ΑΟΤ που ήταν πολύ καλύτερος στο γήπεδο έναντι της Σπάρτης.
Στο 28΄ ο Καινούργιος απείλησε για την Σπάρτη με σουτ, όμως ο Γιδόπουλος απέκρουσε την μπάλα.
Στο 34΄ο Τσιάρας αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι μετά την σέντρατου Σταματάκου έπιασε όμως άστοχο πλασέ και η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.
Στο 37΄ ο Ηλιάδης σε θέση πλάγια προ εστίας πήγε να πλασάρει πρόλαβε και έβγαλε κόρνερ την μπάλα ο Πάντος.
Στο 41΄ το 1-0. Από αριστερά ο Μακρίδης έβγαλε την σέντρα, η μπάλα πήγε στον Μαντιανί στην περιοχή και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Α Ο Τρίκαλα.
Στο 42΄ κοντά στην ισοφάριση η Σπάρτη με τον Καινούργιο να σουτάρει και τον Γιδόπουλο να διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Περισσότερα γκολ για τον ΑΟΤ στην επανάληψη ο οποίος έφτασε σε μια εύκολη φιλική νίκη παίζοντας στο μισό γήπεδο την Σπάρτη.
Στο 48΄το 2-0. Ευστόχησε σε πέναλτι ο Ρούνεϊ, πέναλτι που δόθηκε σε χέρι αμυντικού της Σπάρτης στην περιοχή.
Στο 57΄ καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Ηλιάδη ο οποίος σούταρε η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.
Στο 58΄το 3-0. Ο Μαντιανί πάσαρε στον Ρούνεϊ , αυτός σέντρα και ο Τσιάρας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι το γκολ.
Στο 75΄το 4-0. Ο Γκουγκούδης με κάθετη πάσα βρήκε το Ράντι , αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας πήρε κόντρα από τον Μπακοδήμο και πλάσαρε στα δίχτυα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α Ο Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Γιδόπουλος (77΄Θεολόγης), Μακρίδης (65΄Συμελίδης), Κατσαντώνης (85΄Μαλάι), Κούλπας, Κέζος, Τσιάρας (65΄Γιουκαρής), Γκατζολάρι (65΄Τσιμίκας), Μαντιανί (65΄Ράντι), Ρούνεϊ, Σταματάκος (77΄Αλμπάνης), Ηλιάδης (65΄Γκουγκούδης).
Α Ε Σπάρτης: Πάντος (46΄Μπακοδήμος), Χουζούρης ( 33΄Μπέζας), Καλούσης, Κολτσίδας (46΄Οικονομόπουλος), Φρανκ, Αγγελόπουλος, Καψάσκης (66΄Νάτσης), Ντος Σάντος (66΄Ζαχαρουδιάκης) , Καινούργιος, Κωνσταντινίδης (46΄Ρούμπος), Χατζάρας (46΄Ντούσκας).
Διαιτητές: Λεωνίδας-Μπάλας-Σταφυλάς (Τρικάλων)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More